MYP'li Yılmaz'dan Bahçeli'ye aday tepkisi

MYPli Yılmazdan Bahçeliye aday tepkisi
Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenerek, “Ey Bahçeli, kanıma dokunuyor. Ermeni adaylara açtığın kapılar bize neden kapalı?” diye sordu.

Yılmaz, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda erken seçime katılacak MYP vekil adaylarına seslendi. Ey Bahçeli, kanıma dokunuyor. Ermeni adaylara açtığın kapılar bize neden kapalı? Ermeni adaylara açılan kapılar Müslüman Türk evlatlarına neden kapalı?” diye soran Yılmaz, “Bu soruların cevabını meydanlar da isteyeceğim senden. Birleşmeye dahi yüreği yetmeyen bir genel başkanla bu iş olmaz. Ülkücüler ayağa kalkmalıdır. Bu millet erken seçimde muhalefeti dahi Bahçeli yönetimine vermeyebilir. Bahçeli için tek yolu var ya cesaretini toplayıp birleşmelere kapıyı açarak zalimce kıydığı vatan evlatlarını tek çatı altında toplayacak ya da meydanlar da en ağır muhalefete hazır olacak. Erdoğan’dan ilham al. Onun kendine güveni sayesinde AK Partiyi nasıl diri tutuğunu görmüyor musun? Harakiri yaparak kendini bitireceksen bitir. Ama MHP tabanı ile milliyetçi irade ve ülkücü ile derdin ne? MHP bu seçimlerde kötü bir sonuç alırsa bu taban bu Bahçeli’yi artık orada tutmayacaktır. Zoraki Genel Başkanlık dönemi sona erecektir. Bizler milliyetçi iradenin kırılmasından endişe ediyoruz. MHP saflarını bizlere açmayan Bahçeli bizlerin farklı oluşumlarla siyaset yapmasını ve MHP tabanının zayıflamasını istemektedir. Halbuki ona uzattığımız elleri tutarak Türk İslam Davasına katkı verecek her kuvvetten faydalanmak ülkenin bugünkü ağır tablosunda MHP Genel Başkanı olarak onun asli görevidir” dedi.

“ERMENİ ADAYLARIN BİZDEN ÜSTÜNLÜĞÜ NE?”
“Ermeni adaylar için adaylık sınırlaması getirmeyen, İstanbul gibi bir memlekette Ermeni adaylara kapı açan Bahçeli, bizleri MHP dışına iterken hangi kriterlere göre hareket etmektedir?” diyen Yılmaz, şunları söyledi: “Ben ırkçı değilim ama Türk İslam davası ve ülkücü bir harekette Ermeni adaylardan ülkücü türeten Bahçeli Müslüman Türk evlatlarına kapıları kapatıyorsa bunun izahını ülkücü ve milliyetçi tabana miting meydanlarında yapmak zorundadır.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir