MYP Lideri Yılmaz: 'Terör suçu işleyenler Türk vatandaşlığından çıkartılsın'

MYP Lideri Yılmaz: Terör suçu işleyenler Türk vatandaşlığından çıkartılsın
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Terör suçu işleyenler Türk vatandaşlığından çıkartılsın. Ölümlü terör faaliyetinin cezası ise idam olmalı” dedi

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Terör suçu işleyenler Türk vatandaşlığından çıkartılsın. Ölümlü terör faaliyetinin cezası ise idam olmalı. Türkiye artık bir yol ayrımındadır. Bundan sonra halk doğru kararlar alarak siyasi partilerin seçim vaatlerine bakmalı. Önceliklerinin ne olduğuna doğru karar vermelidir. Türkiye için birinci öncelik vatandaşlarının güvenliği ve kamu düzeninin sağlanmasıdır”diye konuştu.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“AK Parti samimiyet testinden geçiyor bir kere daha. Eğer hükumet samimi ise elinde çoğunluk varken derhal idam, vatandaşlıktan çıkarma ve daha geniş bir terörle mücadele yasasını meclise getirmelidir.”

“BİZİM YASALARIMIZ HER ÜLKEDEN DAHA GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDADIR”
“Davutoğlu hükumetin başıdır” diyen Yılmaz, “Yarın mahşerde bana şu izin vermedi bu izin vermedi diyemez. İşte fırsat. Kendisine çağrıda bulunuyorum. Derhal hızlı bir şekilde güçlü bir terör yasası çıkartın. Burası Türkiye. Kavşak noktada büyük ve güçlü bir ülke. Böyle bir ülke güvenlik sorunu olmayan AB yasaları ile yönetilemez. Her ülke kendine münhasır değerlere sahiptir. Bizim yasalarımız her ülkeden daha güçlü olmak zorundadır. Aksi takdirde asayişi sağlayamazsınız” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir