MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (CTSO)da Ticaret Sicil Müdürü Murat Şen ile QNB Finansbank Çarşamba şubesi personeli Yıldız Işık, muhteşem düğün törenin ardında mutluluğa yelken açtı

Samsun Devlet Su İşleri 7'inci Bölge Müdürlüğünden emekli Mustafa Şen ve esi Samsun Devlet Su İşleri 7'inci Bölge Müdürlüğünden emekli Şengül Şen çiftinin Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)’da Ticaret Sicil Müdürü oğulları Murat Şen ile işadamı Aydın Işık ve esi evhanımı Nurhan Işık çiftinin ile QNB Finansbank Çarşamba şubesi personeli kızları Yıldız Işık dünya evine girdi.

Düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlenirken, Murat Şen ve Yıldız Işık çiftinin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Salon Kır Bahçesi 1 Meşe Tesislerinde gerçekleştirilen düğüne Şen ve Işık ailelerinin yanı sıra Samsun, Bafra, Çarşamba ve Terme Oda Borsa Personelleri ile QNB Finansbank Çarşamba şubesi personeli de katıldı. Murat Şen ve Yıldız Işık çifti, "Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli davetlilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Köksal ÖNER
2-031.jpg54-003.jpg87.jpg547.jpgimg_5269-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber