Mustafa Kemal Güneşdoğdu’dan Fakültelere Ziyaret

Mustafa Kemal Güneşdoğdu’dan Fakültelere Ziyaret
Çarşambalı hayırsever işadamı Mustafa Kemal Güneşdoğdu, yapımını üstlendiği Ondokuzmayıs Üniversitesi Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesini ziyaret etti

 

Hayırseverin adını taşıyan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Tiftik, Dekan Yrd.  Erdal Abdülhakimoğulları, Yrd. Doç. Dr. Ali Türkmen ve öğretim üyeleri katıldı. İletişim Fakültesi binasını gezen heyet ardından hukuk fakültesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile amfi ve sınıflarda sohbet ettiler.

Öğrencilerin yakın ilgisi ile karşılaşan Hayırsever Güneşdoğdu, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile birlikte Çarşamba’ya 3. fakülteyi kazandıracaklarının sözünü verdi. Hayırsever Güneşdoğdu, “Yapımını üstlendiğimiz Hukuk Fakültesi, bu yıl tamamlanan İletişim Fakültesi ve yakın zaman da yine yapımını üslendiğim üçüncü fakülte ile Çarşamba ilçesine bağımsız bir üniversite kurulmasını hedefliyoruz. Eğitimin öneminin farkındayız. Her zaman dürüst ve çalışkan olun, saygınlığınızı kaybetmeyin” dedi.

carsamba-hukuk-fakultesi-ziyareti-(4).20121004100742.jpg

carsamba-hukuk-fakultesi-ziyareti-(5).20121004100844.jpg

carsamba-hukuk-fakultesi-ziyareti-(3).jpg

carsamba-hukuk-fakultesi-ziyareti-(2).20121004100956.jpg

Haber-Foto: M.A.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber