Mustafa Keleş: "Canik Belediyesi'ne talibiz"

Mustafa Keleş: "Canik Belediyesi'ne talibiz"
İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, "Yerel seçimler öncesinde sıkmadık el bırakmayacağız. Bu seçimde çok güzel neticeler alacağımıza inanıyoruz. Bizlerin hedefi öncelikle Canik Belediyesi'ni almak" dedi

GÖREVLENDİRME YAPILDI

İYİ Parti'nin toplumun her kesimini kapsayıp kucaklayarak, milliyetçi, muhafazakar, demokrat, çağdaş ve Atatürkçü çizgide iktidara yürüyen, milletin partisi olma yolunda ilerleme azim ve kararlılığında olduğunu belirten İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, "Bu nedenle de yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilat kadrolarını güçlendirmek için Genel İdare Kurulu'ndan başlayarak il, ilçe, mahalle örgütlerimizde güçlendirme ve yeniden yapılanma sürecini başlattı. Bu süreçte Canik İlçe Başkanlığı olarak görevlendirme belgemiz geldi" dedi.

'İNANMIŞLAR ORDUSUYUZ'

Canik ilçesinde yeni bir oluşumla daha iyi işlere imza atacaklarına dikkat çeken Başkan Mustafa Keleş, İYİ Parti'nin Samsun, Canik ve tüm ilçelere de iyi geleceğini dile getirdi. 2019 Mart seçimlerinin önemine değinen İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, "Yerel seçimler öncesinde sıkmadık el bırakmayacağız. Bu seçimde çok güzel neticeler alacağımıza inanıyoruz. Netice almak demek kimilerine göre oyunu arttırmak olabilir. Bizlerin hedefi öncelikle Canik Belediyesi'ni almak. Biz inanmışlar ordusuyuz. Canik'e İYİ Parti'nin bayrağını dikip halkımıza en iyi hizmeti vereceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset