Murzioğlu, yeni hizmet binasının projesini tanıttı

Murzioğlu, yeni hizmet binasının projesini tanıttı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yapılması planlanan yeni hizmet binasının projesini meclis üyelerini tanıttı

 Samsun TSO 2016 Ağustos ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan başkanlığında Davut Altan Meclis Salonu’nda yapıldı. Gündem maddelerinden önce gündem dışı söz alan TSO Meclis Üyesi Yusuf Ziya Büyüklü, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişime tepki göstererek, ekonomide beklenen felaket senaryolarının gerçekleşmemiş olmasının yüreklere su serptiğini söyledi.

20160829aw837930_05.jpg

ndem maddelerinin okunmasından ardından iki toplantı arasındaki faaliyetleri anlatan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Yönetimi devraldığımız günden bugüne hep hizmet binası için çalışmalar yaptık. Birtakım şeyleri çözerek geçtiğimiz aylarda plan ve mimari projesini yaptırmak için duyuruya çıktık. 12 tane bizden teklif mektubu alındı. 4 tane teklif mektubu geldi. Bu meclis grubundan seçilmiş, bu meclis koltuklarında oturan bazı arkadaş veya arkadaşlar mimari projeye teklif verilmemesi için uyarıldılar. Neden uyarıldığını bilmiyorum. Zaman içerisinde onu kendisi veya kendileriyle beraber görüşeceğim. Buna rağmen 4 tane teklif geldi. Bu tekliflerden 3 tanesi Samsun’dan bir tanesi de Ankara firmasından geldi. Gelen teklifler üzerine biz tam gün bir çalışma yaptık. Yapılan tam gün çalışma neticesinde 2 tane projemiz yapılabilecek proje olarak değerlendirildi. Daha sonra yaptığımız toplantıda bu 2 firmayı tekrar çağırdık ve bunu bir kişiye düşürdük. Bu projemizi Samsun’da genç mimar arkadaşımız Numan Kaman isminde bir arkadaşımız aldı. Toplamda yaklaşık 12 bin metrekare bir inşaat alanı oluyor. Bir bodrum kat, bir zemin kat, 7 normal kat ve bir teras kattan oluşuyor. Kat yükseklikleri 3.75 metre, 12 bin metrekare alanın yüzde 70’i Samsun TSO olarak bizim. En üst katta yaklaşık 300 kişilik meclis ve konferans salonumuz var. Çatıda da heliport oluşturulması düşünülmüş. Bunun üzerinde mevzuat ile ilgili araştırmalar sürdürmekteyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir