Muhtarlar ‘Oduncu’ ile devam dedi

Muhtarlar ‘Oduncu’ ile devam dedi
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde geçtiğimiz hafta yaşanılan tartışmalar nedeniyle ertelenen Çarşamba Mahalle Muhtarlar Derneği kongresi’nde mevcut başkan Veysel Oduncu güven tazeledi.

Geçtiğimiz hafta yaşanılan tartışmaların ardından bu haftaya ertelenen Çarşamba Mahalle Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçildi. Mevcut Başkan Veysel Oduncu’dan başka adayın olmadığı kongrede Başkan Oduncu güven tazeledi.

Kongre sonrası seçim değerlendirmesinde bulunan Çarşamba Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu, “Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan ancak yaşanılan tartışmalar sonrası kongremizi bu haftaya ertelemiştik. Çoğunluğu sağlamamıza rağmen kongremizi bu hafta yapmayı kararlaştırdık. Önceden de dediğimiz gibi birlik ve beraberliğin sağlanması için aday olduk. 1989 yılından bu yana görevimin başındayım. Birleştirici olmalıyız. Hep beraber hareket etmeliyiz. Gerçekleştirdiğimiz kongremizin tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.
 

Çarşamba Muhtarlar Derneği Binası’nda gerçekleştirilen kongrede Başkan seçilen Veysel Oduncu’nun listesi şu şekilde oluştu; Fatih Yavuz, Nejat Şahin, Emrullah Yurdakulu, Yaşar Uçar, Seyit Ahmet Sezgin, Celal Güler, Hamza Kazan, Adem Dündar. 

muhtarlar-‘oduncu’-ile-devam-dedi-(1).jpg

muhtarlar-‘oduncu’-ile-devam-dedi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber