Muhtarlar hizmetlerden memnun

Muhtarlar hizmetlerden memnun
Bafra ilçesi muhtarları Samsun Büyükşehir Belediyesinin altyapı hizmetlerinden memnun

Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Bafra, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla hızla değişiyor. Alt yapı yatırımlarıyla ilçenin köylerindeki asırlık sorunlar çözülürken, halkın yaşam konforu ise giderek artıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatıyla ilçelerde başlatılan alt yapı yatırımlarında 2.5 yıl geride kaldı. Cumhuriyet tarihi boyunca çözülemeyen kanalizasyon, içme suyu ve yol sorunlarına neşter vuran Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ile SASKİ Genel Müdürlüğü, kısa sürede 17 ilçede çok sayıda köyün sorununu çözdü. Tarım ilçesi Bafra’da da büyük yatırım gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine devam ediyor. Köylerin kronik sorunlarını çözmek için seferber olan Fen İşleri ve SASKİ ekipleri, birçok mahalleyi çamur ve toz topraktan kurtararak rahata kavuşturdu. Köprü olmaması nedeniyle 100 yıldır ıslıkla haberleşen Kızılırmak’ın iki yakasındaki Kalaycılı ve Türbe köyü sakinlerini hizmete açtığı köprü ile birleştiren Büyükşehir Belediyesi, tarihi bir yatırıma imza attı.

Pilciloğlu: "Köprü yapıldığında insanlarımız çok mutlu oldu"

260 metre uzunluğundaki 7.5 milyon TL maliyetli köprünün çok hayırlı bir hizmet olduğunu ifade eden Kalaycılı Muhtarı Behzat Pilciloğlu, "Daha önce karşı köye gitmek için 44 kilometre yol kat etmek zorunda kalıyorduk. Köprü olmadan önce hale, şehre gidişlerimiz çok sıkıntılıydı. Şimdi bu köprüyü kullanıyoruz. Köprü yapıldığında insanlarımız çok mutlu oldu. Sağ olsun başkanımız bu hizmeti bizlere kazandırdı. Bir insan hacca gitse bu kadar sevap almaz. Trafiği rahat. Köyüne 5 dakikada gidip geliyorsun. Köprünün başından itibaren 7 kilometre de satih kaplama yol yapıldı. Bundan dolayı Yusuf Ziya Yılmaz başkanımıza minnettarız" dedi.

Arslan: "Bütün ilçeler şantiye gibi"

Büyükşehir Belediyesi çalışma prensibinden memnun kaldıklarını dile getiren Göltepe Mahalle Muhtarı Hasan Arslan, "Su sorunumuz olduğunda veya boru patladığında SASKİ’yi arıyoruz. Hemen gelip yapıyorlar. Dün gece yol çalışması yapıyorlardı. Şube müdürlüğünü aradım. Gelip yamamızı da yaptılar. Şimdi de grup yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın çalışmalarını beğeniyoruz. Çok çalışkan bir insan. Bütün ilçeler şantiye gibi. Onun gibi kimse çalışmıyor. Samsun’u değiştirdi. Şimdi de ilçelerin sorunlarını çözüyor. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Erol: "Her zaman yanındayız"

Keliklen Muhtarı Galip Erol ise "Köyümüzün yolu yamandı. İlerleyen zamanlarda daha iyi yapılacaktır. Başkanımızı canla başla destekliyoruz. Kendisini olsun, personelini olsun memnuniyetle takip ediyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine rahat ulaşıyoruz. Samsun’u değiştirdi. Çok güzel. Her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir