MUHTARLAR, BAŞKAN DÜNDAR’I KUTLADILAR

MUHTARLAR, BAŞKAN DÜNDAR’I KUTLADILAR
Çarşamba’lı köy ve mahalle muhtarları AK Parti Yerel Yönetimler tarafından düzenlenen proje yarışmasında projesi Türkiye 2.cisi olan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı tebrik ettiler.

 

AK Parti 4. yerel yönetimler Sempozyumu Proje Yarışması’na Yeşilırmak Kıyı Düzenlemesi ve Adapark projesi ile Türkiye 2.’ligini kazanan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı mahalle ve köy muhtarları ziyaret ederek tebrik ettiler.

MUHTARLAR, “ÖDÜLLE GURURLANDIK”

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı Türkiye 2.liği ödülü ile gururlandıklarını kaydeden köy ve mahalle muhtarları,

“Çarşamba’mızdaki büyük değişimin Türkiye genelinde dikkat çekmesi bizleri gururlandırdı. 2004 yılı öncesinde şehir çöplerinin döküldüğü bir alanın bugün ülke genelinde takdir gören bir sosyal alan haline geldiğini görmek ilçemiz için mutluluk verici bir tablodur.” dediler. Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı tebrik ederek, İlçemizin aldığı bu büyük ödül bizleri gururlandırdı.” diye konuştu.

“DOĞRU İŞLER YAPMIŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Muhtarların ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “ Çarşamba’mız adına alınan sonuçtan bizlerde gururlandık” dedi.

Başkan Dündar, “Projemizin Türkiye genelinde takdir görmesi bizleri heyecanlandırdı.

Projemiz; şehir estetiğine olan katkısı, doğal çevreye uygunluğu, sosyal hayatı dönüştürmesi ve geliştirmesi, çok sayıda ve her kesimden insanın kullanımına sunulması gibi kriterlerden geçerek bu ödülü aldı. Demek ki 9 yıldır doğru işler yapıyoruz. Emeği gecen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”  şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber