'Muhtarın Yeri' Dualarla açıldı          

'Muhtarın Yeri' Dualarla açıldı          
Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde "Muhtarın Yeri" adlı Lokanta Belediye Başkanı, Eski Milletvekili ve İlçe başkanı tarafından dualarla kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Çarşamba Üç köprü Mahallesi Muhtarı ve Çarşamba Küçük Sanayi sitesin de  mobilya sektöründe hizmet veren ve ilçenin yakından tanıdığı Üçköprü Muhtarı Hüseyin Bal ve eşi Hayriye Bal, tarafından müşterilerine hizmet vermek üzere hazırlanan 'Muhtarın Yeri' Lokanta yapılan törende yapılan dualarla müşterilerinin hizmetine açıldı.

1-(8)-002.jpg1-(10).jpg88653fcf-afb7-438f-b293-eb2c14532a27.jpg1-(4)-001.jpg

Törene katılan ve açılışta konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Bu gün burada Muhtarımızın yeni iş yerini açmak üzere toplandık. Onun yakınları ve dostları olarak hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2017 Mayıs ayının son günlerin de bu bölge de yeni bir sezona, yeni bir döneme giriyoruz. Çok anlamlı ve kutsal günlerdeyiz ve önümüzde ki günlerde Ramazan ayına girmek üzereyiz. Herkesin ramazanını da şimdiden kutluyorum. Açılışa iştirak eden eski milletvekilimiz ve diğer dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Yaşadığımız gün içinde günün önemini koşturması ve çalıştırması içinde önemini anlayamıyoruz. Bu vesile ile  geleceğe ümitle bakacak, birbirimize karşı birlik beraberlik ve ülkemizin geleceğine, büyük Türkiye ve Cumhuriyetimizin muassır medeniyet seviyesine çıkması amacı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çarşambamızın yarınları da daha aydınlık olmasını9 diliyor Muhtarımıza ve halkımıza yeni iş yerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Muhtarın yeri isimli iş yeri daha sonra Yapılan dualardan sonra iş yeri açılışının kurdelesini Belediye başkanı, eski Milletvekili ve İlçe başkanı ile birlikte Eski ve yeni Ziraat Odası Başkanları, Muhtarlar Dernek Başkanları birlikte keserek iş yerini hizmete açtılar. Açılıştan sonra yeni Lokantayı gezen misafirler daha sonra ilk yemek ikramları yapıldıktan sonra hayırlı olsun dilekleri ile açılış törenini sona erdirdiler.

 

Açılışa Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Eski Samsun Milletvekili Eczacı Cemal Alişan, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Muhtarlar Dernek Başkanı Veysel Oduncu, Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Eski ZOB Başkanı ve Karamustafalı Mahallesi Muhtarı İsmail Güngör, Tarım İlçe Müdürü Osman Akman, HEM Müdürü Enver Şahin, Yeni Nüfus Müdürü...., AK Parti İlçe yöneticilerinden Avukat Şenol Şen, Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Başkan Yardımcısı Nevzat Akkaya ve çok sayıda Mahalle Muhtarları ile birlikte davetliler katıldı.

Haber Expres Gazetesi Yönetimi Muhtarın Yeri isimli Lokantanın ilçemize, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber