'Muhtarın Yeri' açılıyor!          

'Muhtarın Yeri'  açılıyor!          
Muhtarın Yeri adı altında Pazartesi günü Çarşamba'lıların hizmetine girecek olan yeni iş yeri son hazırlıklarını tamamladı.

 

muh2.jpgmuh3.jpgmuh4.jpg

Çarşamba Üç köprü Mahallesi Muhtarı ve aynı zaman da Küçük Sanayi sitesin de  mobilya sektöründe hizmet veren ve ilçenin yakından tanıdığı Üçköprü Muhtarı Hüseyin Bal, ilçe de farklı bir sektör de daha halka hizmet vermeye hazırlanıyor.  Geçtiğimiz yıllarda tül perde üzerine açılan iş yerin de iş değişikliğine giderek Muhtarın Yeri adı altında lokanta şekline çeviren Muhtar Bal, Çarşambalılardan büyük destek göreceklerine inandıklarını dile getirerek şöyle konuştu.

muh1.jpg

Sarıcalı Mahallesi Yunus re Caddesi üzerinde ki iş yerinin hazırlıklarını tamamlayan Muhtar Hüseyin Bala, "Üç köprü Mahalle Muhtarlığım nedeni ile iş yerimin adını da 'Muhtarın yeri' olarak uygun gören  dostlarımızın çok istemesi üzerine bu isimle lokantamızı hazırlanıyoruz. Çarşamba halkımıza hem yöresel hem de Karadeniz bölgesinin damak tadını hissettirmek, İlçe de farkını hissettirecek bir iş yeri olmasını düşledik. Allah nasip ederse Pazartesi günü saat 12. 00 de halkımızla buluşacak ve resmi açılışımızı yaparak lokantacılık kervanına da ilk adımımızı atmış olacağız. Halkımızın damak tadına ve kesesine uygun bir iş yeri olacağı düşüncesi ve müşterilerimizin beğeneceğini umuyor ilçemize iş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

 HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber