MUHTAR SAVAŞ TÜRE’DEN İFTAR

MUHTAR SAVAŞ TÜRE’DEN İFTAR
Çarşamba Demirarslan Mahalle Muhtarı Savaş Türe, ilçe protokolü ve mahallelerin katıldığı programda iftar yemeği verdi.

Çarşamba Demirarslan Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında eski muhtar Yaşar Öztürk’e hizmetlerinden dolayı Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım tarafından plaket verildi. Eski Muhtar Yaşar Öztürk’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Şükrü Yıldırım yeni muhtar Savaş Türe’ye de yeni görevinde başarılar diledi.

Demirarslan Mahallesi Muhtarı Savaş Türe tarafından verilen iftar yemeğine Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Fethi Sel, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürü Ayhan Babacan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, çok sayıda mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

İftar Programının ardından kısa bir konuşma yapan Demirarslan Mahallesi Muhtarı Savaş Türe, tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı’nı kutladığını, bu birlik ve beraberlik ayının dayanışma ve yardımlaşma içinde geçmesini dileyerek Demirarslan Mahallesi olarak bu iftar programını geleneksel hale getirerek her yıl yapılmasını düşündüklerini dile getirdi. İftarların açılmasının ardından Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz’ün duaları ile birlikte program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber