Muhsin Yüksel iddialı geliyor…

Muhsin Yüksel iddialı geliyor…
Cumhuriyet Halk Partisinden Aday Adaylığı Atakum ilçesinde büyük heyecan yaratan Emekli Sendikacı Gayrimenkul Uzmanı Muhsin Yüksel ilçedeki genç nüfusun potansiyeline güvendiğini söyledi.

Yüksel ‘Nasip olur da seçilirsem ilçeyi onlarla birlikte yöneteceğim’ dedi. Samsun’un en önemli ilçelerinden biri olan Atakum’da 27 yıl boyunca Köy Hizmetlerinde görev yapan Muhsin  Yüksel aday adaylığı dönemindeki etkili performansı ile ilçe kamuoyunda büyük heyecan yarattı.

CHP’nin yıllardır Samsun’daki kalesi konumunda olan Atakum’da Cumhuriyet Halk Partisinden güçlü etkili ve geçmişi temiz yepyeni  bir isimle seçimlere girilmesi gerektiği düşüncesi ön plana çıkarken, deneyimli bir isim olan Yüksel gösterdiği performans ve etkili söylemleriyle adeta ‘O aday benim’ dedirtiyor. Üniversitesi ile birlikte Atakum’un genç nufus bakımından önemine dikkat çeken Yüksel danışmanlarına gençlere yönelik önemli projeler hazırlatma talimatı verdiği öğrenildi.

Atakum’da yaşayan genç nüfusu çok iyi değerlendireceklerini belirten Yüksel, ‘ ‘Kalıplaşmış bir belediyecilik anlayışıyla değil, çılgın projelerle Atakum’a adayım. Çağdaş bir Atakum için kolları sıvadık. Hedefleri olan bir insanım. Şimdi bu bilgi ve birikimlerimi Atakum için kullanmak istiyorum. Bunları yaparken de gençlerle yola çıkacağım.’Bütün ümidim gençliktedir’ diyen ve gençlere büyük önem veren kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe yürürken gençlerimizle birlikte hareket edeceğiz’ dedi.

Yüksel ‘HER ŞEY ÇAĞDAŞ BİR ATAKUM İÇİN’ diyerek sözlerini tamamladı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel