Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

..... MUHSİN BAŞKAN....

..... MUHSİN BAŞKAN....

Sevgili Kardeşlerim:
Bugün sizlere, kırk yıldır en üst seviyede Türkiye Kamuoyunda konuşulan bir şahsiyetten bahsedeceğim.
Bu isim MUHSİN Yazıcıoğlu, namı DİĞER MUHSİN BAŞKAN'DIR. Muhsin Bey'in hayat hikâyesini incelediğimizde, çok az insanda bulunan özellikler görürüz.
1954 yılında Sivas ilinin Şarkışla ilçesinin Elmalı köyünde doğan büyüyen bir TÜRKMEN çocuğudur. Lise çağlarından itibaren kendisini sosyal etkinliklerin içinde bulmuştur. On yedi yaşından
itibaren adı hep MUHSİN Başkandır. 1968 den itibaren Ankara'da Veteriner Fakültesinde okumaya başlamış ve Ülkücü gençlik teşkilatlarının her kademesinde çalışmıştır.
1977 yılında ülkü Ocakları Genel Başkanı, olmuştur. Henüz 23 yaşındadır. Ömür boyu hep MUHSİN Başkan olarak kalmıştır. Zindanlarda yedi buçuk yıl Çile çekmiştir. 25 Mart 2009
da helikopteri düşürülerek şehit olmuştur. Adı ölümünden sonrada Muhsin Başkan olarak yaşamaktadır.
Acaba nedendir.??
Muhsin Başkan, bir tarikat şeyhi değildir, öyle bir ideası da yoktur. Asil bir ailenin prenside değildir. Çok zengin bir ailenin mensubu hiç değildir.
Peki kimdir MUHSİN Başkan. ANADOLUNUN bağrından kopmuş bir Türk evladıdır. Ben Onunla 1977 yılında tanıştım, kırk yıldır takip ediyorum. Siyasi çizgim hep onunla beraber oldu, sayısız birlikte faaliyetlerimiz oldu. Ona sonsuz güvenim
vardı. İmanlı, milliyetçi ve cesur bir liderdi. Onun yanında
kendinizi hep huzurlu hissederdiniz. Yumuşak huylu, lakin davasında tavizsiz çelik gibi bir iradesi olan bir liderdi. İşte,o yüzden ona, İPEĞE SARILMIŞ, MUHSİN BAŞKAN denirdi.
.... BUGÜN.....
Son elli yılda, Türk toplumunda şahsiyeti ile ahlakıyla, dünyaya bakış açısıyla örnek alınacak liderler yetişmemektedir. İşte o yüzdendir ki, gençlik MUHSİN Başkan kişiliğinde
liderler aramaktadır. (Bu eller harama değmemiştir diyebilecek bir siyasetçi tanıyor musunuz? İşte o MUHSİN Başkandır. Farkında mısınız Millet MUHSİN Başkanı arıyor. Türk Gençliğinin örnek aldığı kişiliktir MUHSİN Başkan. Allah’ıma Hamd olsun, kırk yıl usanmadan, yılmadan Onunla birlikte Türk İslam davasını savundum. Onun harama değmemiş ellerini hiç bırakmadım. 
Üç gün sonra seçim var. Hamd olsun Allah yolunda,
Hazreti Muhammet yolunda, onu bıraktığı yerden HİLAL içindeki GÜL Olan bayrakla sefere devam edeceğim. Allahım Muhsin Başkanın mekânını cennet eylesin.
Zafer inananlarındır.! 
Selam ve dua ile
H. Topuz

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan TOPUZ Arşivi