Muhasebecilere "Güven" Verdiler

Muhasebecilere Güven Verdiler
Samsun Serbest Mali Müşavirler Odası’nın (SSMMO) pazar günü gerçekleştireceği seçimli genel kurul için aday olan Güven Grubu, mali müşavirlere ve muhasebecilere yemek verdi.

 

Deniz Kafe’de düzenlenen yemeğe Samsun’da görev yapan mali müşavirler ve muhasebeciler katıldı. Cumartesi günü genel kurulun, pazar günü de seçimin olacağını belirten Güven Grubu Başkan Adayı Zihni Erol, “Hafta sonu seçimlerde 4 gruptan adaylar yarışacak. Seçim hak, seçilmek bir onurdur. Asıl olan yarışanları nasıl değerlendireceğimiz. Güven Grubu yöneticiliği bir meslek olarak görmemektedir. Söz ve karar süreçlerinde üyenin doğrudan katılımı esastır. Eğitim ön plandadır ve meslek mensubunun kolayca ulaşabileceği düzeye indirgenecektir” dedi.

Meslek mensuplarının yanlarındaki elemanların da günün koşullarına göre eğitileceğini, meslek mensubunun üzerindeki yükün hafifletileceğini ve Güven Grubu olarak seçimlere gireceklerini belirten Erol, “Güven Grubu, deneyimli ve yetkin kadrosuyla bu odanın tüm zorluklarına taliptir. Yetki verirseniz, tüm gücümüzü ortaya koyar, bu odayı geleceğe kurumsal bir kimlikle taşırız. Aksi halde ya birilerinin hayallerini yerine getirirsiniz ya siyasallaştırırsınız ya da ahbap çavuş anlayışına mahkum edersiniz. Tüm meslektaşlarımız, bireysel anlamda çok değerlidir. Ancak bu odaya yönetici seçiyorsanız, akademik odanın üyeleri olarak, çok düşünmek ve seçimin ertesi gününü doğru yapılandırmak gerekir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel