Muharrem İnce'den olağanüstü kurultay çağrısı

Muharrem İnceden olağanüstü kurultay çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, olağanüstü kurultay çağrısında bulunarak, delegelerin aday göstermesi durumunda genel başkanlık için aday olabileceği sinyalini verdi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP yönetimi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, sorumluların olağanüstü kurultayda delegeye hesap vermesi gerektiğini söyledi.

Parlamentoda, il başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri, kurultay delegeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, parti kurultayının olağanüstü toplanması çağrısında bulunan Muharrem İnce, CHP’nin inandırıcılıkla ilgili sıkıntısı olduğunu belirterek, gönüllere giremeyen CHP’yi bir çıkış olmak istediklerini söyledi.

“CHP GÖNÜLLERE GİREMİYOR”

Türkiye’de yaşanan sıkıntılara rağmen CHP’nin gönüllere giremediğini belirten ve CHP’nin bu durumunun kendisini üzdüğünü kaydeden Muharrem İnce, “Türkiye kuşatılıyor, medya kuşatılmış durumda, yargı çökertilmiş durumda, Ankara’nın ortasında bombalar patlıyor, hırsızlık kol geziyor ve bu ülkede gençlerimizin üniversite sınavları ve KPSS’de soruları çalınmış olmasına rağmen gençler CHP’ye yönelmiyor. Üniversite mezunu gençler işsiz olmasına rağmen CHP’ye gelmiyor, 11 milyon emekli sofradan aç kalkmasına rağmen CHP’yi umut olarak görmüyor, eğitim çağdaşlaşmaya değil, karanlığa doğru yol alıyor, terörle siyaset yeniden şekillendiriliyor ama buna rağmen CHP gönüllere giremiyor. Ortada bir sıkıntı var. CHP’nin umut olamaması bizleri üzüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir