Müge Anlı’dan Çarşamba’da ki okula yardım

Müge Anlı’dan Çarşamba’da ki okula yardım
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde bulunan Kürtün İlkokulu öğretmeni kütüphane kurulması için Televizyon ekranlarının tanınan ismi Müge Anlı’dan yardım istedi. Anlı, canlı yayında kütüphanenin kurulacağının sözünü verdi.

Çarşamba İlçesi’ne bağlı Kürtün Mahallesi’nde ki okuldaki kütüphane eksikliğine çözüm arayan okul öğretmenlerinden Sibel Tok, çareyi televizyon ekranlarından tanınan Müge Anlı’da buldu. Müge Anlı’ya gönderdiği mesajında okullarında kütüphanelerinin bulunmadığını söyleyen Türkçe Öğretmeni Sibel Tok, “Çarşamba İlçesi’ndeki Kürtün İlkokulu’nda Türkçe Öğretmeniyim. Okulumuzda ne bir kitap ne de bir kütüphane var. Öğrencilerime Kitap okuma sevgisini aşılamak istiyorum. Başarılı bir eğitim almaları için bu alışkınlığı edinmelerinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bir kütüphane oluşturmak istiyoruz. Sizlerden yardım bekliyoruz.” Dedi.

Öğretmen Tok’un isteğini cevaplayan Müge Anlı ise programda “Yardımınız geliyor. En kısa sürede okulunuz kütüphaneye kavuşacak.” Diyerek öğrencileri ve öğretmeni sevince boğdu.

HABER MERKEZİ 

muge-anli’dan-carsamba’da-ki-okula-yardim--(1).jpgmuge-anli’dan-carsamba’da-ki-okula-yardim--(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber