MÜFTÜLÜK’TEN KİMSESİZ ÇOCUKLARA YARDIM ELİ

MÜFTÜLÜK’TEN KİMSESİZ ÇOCUKLARA YARDIM ELİ
Çarşamba İlçe Müftülüğünden 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı Öncesi Kimsesiz ve Yetim Çocuklara Göl Restoran da yemek verildikten sonra kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklara giysi yardımı yapıldı.

Çarşamba Müftüsü Sıtkı Kaya ve Müftülük Ekibinin Organize ettiği programa Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve okul Müdür ve Öğretmenlerinin katılımıyla Göl Restaurant'ta Kimsesiz çocuklara yemek verildi. Gerçekleştirilen etkinlikte ki yemekte öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Dündar, öğrencilerin sorunlarını dinledi bir süre öğrencilerle sohbet ettiler.

 Yemekten sonra konuşan İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, çocuklara kendisinin de yetim olarak büyüdüğünü belirterek, sizi beklide en iyi anlayanlardan biri de benim diyerek kimsesiz çocuklara öğüt ve tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Samsun İl Müftü yardımcısı Ahmet Gelen çocuklara derslerine çok çalışmaları gerektiğini ve devletin eskisi gibi imkânlarının yetersiz olmadığını ve gayet iyi olduğunu belirterek öğrencilerin bunu değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Ve program kimsesiz çocuklara ayakkabı dağıtılmasının ardından sona erdi.

k-(1).jpg

k-(2).jpgk-(3).jpgk-(4).jpgk-(5).jpg

HABER-FOTO: SEZER ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber