Müdür Uzunlar, Enerjilerinizi Yenileyip, Dönün

Müdür Uzunlar, Enerjilerinizi Yenileyip, Dönün
Samsun’un Canik ilçesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren Özel Eğitim Uygulama Merkezinde 1’inci ve 2’inci Kademe Orta ve Ağır Düzey Zihinsel Engelli Öğrenciler ile Otizm tanısı olan öğrencilerde İlk karne Heyecanı yaşadı.

Yeni açılan okulda düzenlenen ilk karne törenine,  Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Abanoz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Can Usta, Yüksel Önder ve velilerini katılımıyla öğrenciler ilk karnelerini aldılar.

MÜDÜR UZUNLAR’DAN TEŞEKKÜR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,”Karne törenine katılımlarından dolayı Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’ a  ve ayrıca  özverili çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Öğrenci ve öğretmenlerin yarıyıl tatilinde dinlenmelerinin yanı sıra ikinci dönem için enerjilerinizi yenileyip, dönmeniz talep ediyorum ”dedi.

ÖĞRENCİLER İLE VELİLERLE SOHBET ETTİ

Şuan da özel çocuklarımıza hizmet verilen eğitim yuvasında bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü - Ahmet Güral Karayılmaz, öğrenciler ile velilerle sohbet edip öğrencilerin karnelerini verirken, hediyelerini sundu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim