Müdür "BEGEN" başlıyor

Müdür "BEGEN" başlıyor
Samsun Emniyet Müdürlüğünde terfilerin ardından yeni atamalarda yapıldı

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli'nin yerine Turgay Begen atandı. Turgay Begen bu gün Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayacağı öğrenildi.

Son terfilerden sonra atama gören bazı Müdürlerin yerlerinin değişmesi nedeni ile Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, emniyet bünyesinde ilçe emniyet müdürlüğü ve bazı şube müdürlükleri arasında yeni görevlendirmeleri gerçekleştirdiği öğrenildi. Buna göre Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde iken 1. sınıf Emniyet Müdürü olmasının ardından tayini Müfettiş olarak çıkan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli'nin yerine, Samsun' da Çocuk Şube Müdürü Turgay Begen Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine görevlendirildi. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Müdür Turgay Begen'in bu gün itibari ile göreve başlayacağı öğrenildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ki diğer görevlendirmelerse şöyle; Daha önce İlkadım ilçesinde ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdemir Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü olurken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdür Yardımcısı Ali Kovancı ise KOM Şube Müdürü oldu. Ali Kovancı aynı zamanda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini de vekaleten yürüteceği,  

Spor Güvenliği Şube Müdürü Hanefi Kabaoğlu Çocuk Şube Müdürlüğüne, Çanakkale'den tayin olan Süleyman Gökay Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Ordu'dan tayin olan Hüseyin Kopuzoğlu İstihbarat Şube Müdürlüğüne, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Murat Özuğur vekaleten Özel Harekat Şube Müdürlüğüne, Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Ahmet Akdoğan vekaleten Ondokuz Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet amiri Adil Aydemir vekaleten Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Polisevi Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Makbule Telci vekaleten Polisevi Şube Müdürlüğüne ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğünde görevli komiser Volkan Saral vekaleten Eğitim Şube Müdürlüğüne ve yine daha önceden ataması yapılan eski Müdür Yardımcılarından ve bir dönem Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini de yapan Ahmet Kadri Özaslan, Polis Okuluna Öğretmen olara, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve aynı zamanda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olan Tolga Bostancı, Özel Harekat Şube Müdürü Özkan Alkaş, Asayiş Şube Müdürü Beytullah Doğan, Siber Suçlar Şube Müdürü Muhammet Arıkan Yücedağ, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürü Zekiye İyigünler ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Semra Koldere il emniyet müdür yardımcısı oldukları için yerlerine yeni atamalar yapıldı.
 HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber