Müdür Aydın tebrik etti

Müdür Aydın tebrik etti
Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21- 27 Ocak tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda katılan Çarşamba’lı iki sporcunun  Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü alması sonrası,

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21- 27 Ocak tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda katılan Çarşamba’lı iki sporcunun  Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü alması sonrası, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü sporcuları tebrik etti.

Nevşehir’de Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21- 27 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda katılan 2 Çarşamba’lı sporcu, ilçeyi gururlandıran bir başarı yakaladı. Şampiyonada Fatma Uzun Türkiye ikincisi olurken, Zehra Kalaycı ise Türkiye üçüncüsü oldu. Alınan başarı sonrası gayretlerinden dolayı 2 sporcuyu tebrik eden Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Fatma Uzun ve Zehra Kalaycı’yı makamında kabul etti.

Müdür İlkay Aydın, şampiyona da derece alan Fatma Uzun ve Zehra Kalaycı’ya Çarşamba ilçesinin gururu olduklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber