Mucizenin ince hesapları yapılıyor!

Mucizenin ince hesapları yapılıyor!
PTT 1. Lig’in tamamlanmasına 2 hafta kala deplasmanda Balıkesirspor’a 1-0 mağlup olarak Play Off şansını mucizelere bırakan Samsunspor’da hala umutlar korunuyor

A Milli Futbol Takımımızında yaşanan bir mucize sonunda Avrupa Şampiyonasına katıldığını göz önüne alan Samsunspor Play Off umudunu sürdürüyor.

Lig’de geride kalan 32 haftada 43 puan ile 9’uncu sırada yer alan Samsunspor’un Play Off’a kalabilmesi için Balıkesirspor, Vartaş Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarının ciddi puan kayıpları yaşaması gerekiyor.

Yapılan hesaplara göre Samsunspor kalan iki maçını da kazanmak zorunda. Samsunspor 2 maçı kazanması halinde Balıkesirspor’un kalan iki maçında en fazla 2 puan toplaması gerekiyor. Diğer rakipler Elazığspor iki maçta en fazla 3 puan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ise 4 puan toplaması gerekiyor.

Balıkesirspor’un 33. haftada deplasmanda oynayacağı Boluspor maçını kazanması halinde Samsunspor’un Play Off umutları da bitmiş oluyor. Diğer sonuçlarda tüm umutlar son haftaya taşınacak.
Kaynak: samsunsporluyuz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor