“Mücahit edasında geldiler hepsi birer çirkin müteahhit oldular”

“Mücahit edasında geldiler hepsi birer çirkin müteahhit oldular”
Çarşamba MHP ilçe teşkilatı ve Kadın Kollarının organize ettiği kahvaltı organizasyonuna katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Anayasa ve Türkiye Konulu konuşma yaptı

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

MHP Çarşamba ilçe teşkilatı ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ve Boğaziçi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltıya katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Anayasa ve Türkiye konusunda yaptığı konuşmayla Çarşambalı MHP’lilere seslendi. Öztürk, Türkiyede yapılan Anayasaların hemen hemen hepsinin dayatma ile yapıldığı, yapılacak olan sivil bir Anayasa’ya kendilerinin de destek vermekten mutlu olacaklarını belirtti.

Öztürk Anayasa yapım sürecinin halkla birlikte yapılamsı yönünde teklif verdiklerini fakat kabul edilmediğini belirtti. Öztürk bu konuda AK Partiye yüklenerek, “Halkın anayasayı yapmasını kabul etmediler, çünkü kuytu yerlerde verdikleri sözler vardı. O  sözleri yerine getirmek için Anayasayı halkın yapmasına müsade etmediler”dedi.

Öztürk Ak Partinin, seçim döneminde siyaseti çirkinleştirdiğini belirterek, birilerini görevlendirdiler, milletin yatak odalarına kadar girdiler ama unuttukları bir şey var o görevlendirilenler kendi yatak odalarına da girdiler. Şimdi onlarında cdleri var” dedi.

Meclisteki Anayasa komisyonunda bulunan siyasasi partiler içinde Türk milletinin menfaatlerinin koruyan kollayan tek siyasi unsurun MHP olduğunu belirten Öztürk, “Şer kuvvetlerinin bir araya gelmesini engelleyen tek güç MHP’dir” dedi. 10 yıllık AK Parti iktidarının aklına terörü bitirme kararının daha yeni geldiğini dile getiren Öztürk, bu yıla kadar aklınız neredeydi dediği açıklalarına, “Türbanı 10 yıldır çözmüyorlar, terörü 10 yıldır çözmüyorlar. Çünkü biliyorlar ki o sorunlar bittiğinde kendileride bitecekler. 10 yıldır iktidardalar iktidara geldiklerinde işsizlik oranı %9’du şimdide %9. Ne yaptınız 10 yıllık iktidarınızda?  Mücahit edasında geldiler hepsi birer çirkin müteahhit oldular. 10 yıldır satıyorsunuz, ne zaman yapacaksınız?  Siz, sizden sonrakilerine bir şey bıraktınız mı? 10 yıl içinde bu milleti dilenci haline getirdiniz. Bu milletin asaletini ortadan kaldırdınız” dedi.

MHP Çarşamba ilçe teşklatı tarafından organize edilen toplantıya ayrıca, “MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Parlak, MHP Samsun il Başkanı Şaban Kılıç, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş, MHP Çarşamba Kadın Kolları Başkanı Fikriye Pekşen ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk konuşması öncesinde, MHP Çarşamba Kadın Kolları Başkanı Fikriye Pekşen, MHP Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Parlak, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş’ta birer konuşma yaptılar. MHP’nin uzun yıllar sonra yaptığı bu toplantıya çok sayıda partililerin katılması dikkatlerden kaçmadı. Konuşma sonunda Kadın Kolları başkanı ve İlçe Başkanları Erzurum Milletvekilleri Öztürk’ e hediye vermesi sonrasında kahvaltılı toplantı sona erdi.  

mucahit1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber