Mücadeleye Devam Edeceğiz

Mücadeleye Devam Edeceğiz
Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz mücadeleye devam edeceklerini belirtirken “Samsunspor, bu şehrin en büyük enerji ve moral unsuru. Takım, kazanınca mutlu bir Samsun ortaya çıkıyor.” dedi.

 

Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, takımın dün aldığı galibiyet sonrası Manisaspor maçı, koreografi şovu ve ligin geri kalanı hakkında açıklamalarda bulundu.

Takımın yaşadığı sıkıntının temelinin ilk devredeki kötü performanstan kaynaklandığını belirten Mehmet Yılmaz “Malum şartlardan dolayı çok geç kurulan bir takım olarak başladık lige ve ilk yarıyı belki de alabileceğimiz en az puanla kapattık. Açığı kapatabilmek pek de kolay olmayacaktı. Ancak devre arası takviyelerimizle iyi bir takım haline geldik. Şu an ikinci devrenin en iyi 4 takımından birisiyiz.” dedi.

SAMSUNSPOR KAZANINCA SAMSUN MUTLU OLUYOR

Samsunspor’un bu şehrin en büyük enerji ve moral unsuru olduğunu ve takımın kazanınca mutlu bir Samsun’un ortaya çıktığını söyleyen Basın Sözcüsü Yılmaz “Her anlamda stres yüklü maçlar oynuyoruz. Allah'a şükür, kazandık -ki kazanmaktan başka çaremiz de yoktu zaten. Özellikle ilk devre, genelde ise 2. golü bulana kadar çok tempolu bir futbol oynadık. Lakin stres takımı olumsuz etkiliyor. Futbolcularımız skoru koruma refleksiyle savunmaya yöneliyorlar. Zor oldu ama farklı da kazanabilirdik. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu galibiyetle birlikte 2 takımı birden ateş hattına atmış olduk.” diye ifade etti.

KRİTİK MAÇLARA DEVAM

Her hafta kritik maçlar oynadıklarını ifade eden Yılmaz “Önümüzde her maç öncesinde altını çizdiğimiz bir şey var yine, yani kritik bir maç. Şanlıurfaspor maçı da zorlu geçmeye aday bir karşılaşma. Fakat iyi hazırlanıp, oradan da üç puanla ayrılmak arzusundayız. Bunu başarabilecek gücümüz de var. Her zaman dediğim gibi, bitmiş ya da başarılmış bir şeyimiz yok halen. Mücadeleye devam edeceğiz.“ şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZI KUTLUYORUZ

Manisaspor maçında Samsunsporlu taraftarların yaptığı koreografiyi de değerlendiren Yılmaz “Ayrıca Samsunspor taraftarı ne kadar müstesna bir topluluk olduğunu bir kez daha gösterdi. Yapılan koreografide emeği geçen herkesi kutluyorum. Prova bile yapmadan gerçekleşti koreografi ve bu da taraftar olarak ne kadar tecrübeli olduğumuzu ortaya koyuyor artık.” diye konuştu.

Bu arada kapağında Abdülkadir ve Dimitrov’un olduğu, Samsunspor Resmi dergisinin Nisan sayısı da Çarşamba günü piyasada olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir