Mücadele yetmedi! Çarşambaspor: 2 – Yomraspor : 2

Mücadele yetmedi!  Çarşambaspor: 2 – Yomraspor : 2
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sahasında konuk ettiği Yomraspor karşısında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan TFF 3. Lig 2. Grup karşılaşmasında Çarşambaspor, Trabzon ekibi Yomraspor’u sahasında konuk etti. Maçın başlangıç düdüğünün çalmasıyla birlikte her iki takımda karşılıklı ataklar ve baskılar kurmaya başladı. Hızlı başlayan maçta ilk golü rakip takım Yomraspor buldu. Dakikalar 8’i gösterdiğinde Yomraspor’lu oyuncu Batuhan Kayıkçı, takımının karşılaşmada ilk golünü atan isim oldu. Bu golden sonra maçta baskı kurmaya çalışan Çarşambaspor, ataklarının sonucunu Safa ile aldı. Serbest vuruşta topu filelerle buluşturan Safa Yıldırım, skora eşitliği getirdi.

Atılan gol sonrasında Çarşambaspor, alkışlanacak bir oyunla rakip yarı sahasına hücumlar gerçekleştirdi. Çarşamba spordefansının ataklara geçit vermemesi ve gol yollarında atakların sonucunda takımın 7 numaralı oyuncusu Fırat Aras, 45+1’de Yomraspor filelerini havalandırdı ve ilk yarıda 2-1’lik üstünlük elde edildi.



İkinci yarıya başlandığında ise Çarşambaspor, yeniden ataklargeliştirmeye çalıştı. Ancakkarşılaşmada dakikalar 62’yi gösterdiğinde Yomraspor, Mert Kurt İle 2-2’lik beraberliği elde etti. Skorda denge yeniden sağlanırken, Çarşambaspor maçta 3. Golü bulabilmek için büyük mücadele verdi. Ancak tüm mücadeleye rağmen 3 puanı getirecek golü bulamadı.


 

TRİBÜNLERDEN ‘KEMAL SABRİ’ TEZAHÜRATI
 

Uzun bir süredir geçirdiği sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Kemal Sabri Bayraktar, Çarşambaspor-Yomraspor karşılaşmasında oyuna 77. Dakikada dahil oldu. İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren tribünlerden ‘Kemal Sabri’ tezahüratları yükselirken, oyuna dahil olan 10 numaralı formasıyla Kemal Sabri Bayraktar, geliştirilen ataklara katkı sağladı.

TAKIMIN MÜCADELESİ TAKDİR EDİLDİ

 

Karşılaşmanın ilk yarısında Fırat Aras’ın golüyle 2-1 öne geçen Çarşambaspor’da taraftar ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte takımı ayakta alkışladı. Mücadelenin takdir edildiği karşılaşmanın sonunda da Çarşambaspor taraftarı, takım oyuncularına moral vererek gelecek maçlardan umutlu olduklarını tezahüratlarına yansıttılar.

HAKEM TEPKİSİ!

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan Çarşambaspor-Yomraspor maçının orta hakemi Göksu Furkan Güngör’e maçta gerçekleşen bazı pozisyonlara verdiği kararlar taraftarların tepkisini çekti. Yomraspor ceza sahasında gelişen ataklarda hakem Güngör’ün verdiği kararlar sonrasında taraftar ve kulüp yönetimi tepkilerin hedefi oldu.

Alınan 1 puan ile Çarşambaspor ligin son sırasında 9 puanla yer alıyor.

HABER MERKEZİ
a-010.jpg

b-009.jpg

c-008.jpg

d-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber