MP Ayvacık' ta çekilecek

MP Ayvacık ta çekilecek
AK Parti Eski İl Başkanı Adem Güney'den Ayvacık Belediye Başkanı Belur'a hayırlı Olsun ziyareti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Danışmanı  ve aynı zaman da TRT yönetim kurulu üyesi Recep Şahin, AK Parti Eski İl Başkanı Adem Güney ve Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Küçük, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'u  makamında ziyaret etti.

Heyet Başkanı, Belediye Başkanı Mustafa Belur'a yeni dönemde tekrar belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebriklerini sundu. Ayvacık İlçesine ilk defa gelen heyet  Ayvacık’ın gerçekten ‘’Saklı Cennet’’ olduğunu ve böylesine doğa harikası olan bir ilçenin saklı kalmayarak tüm dünyaya tanıtılması gerektiğini vurguladılar.

TRT Yönetim Kurulu Üyesi Recep Şahin, TRT de yapılan Milli Piyango çekiliş programının önümüzdeki aylarda Ayvacık’ta yapmak istediklerini vurgulayarak bununla ilgili çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek Milli Piyango çekiliş programının 1 bölümünün de Ayvacık’ta yapılması teklifinin ilçemizin tanıtımı için son derece önem arz ettiğini söyleyerek yapılan tekliften memnun olduğunu dile getirdi. Oldukça samimi geçen sohbetin ardından heyet Belediye Başkanı Belur'un kendilerine sunduğu hediyelerle birlikte ilçeden ayrıldılar

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

2.20140505125347.jpg3.20140505125359.jpg4.20140505125407.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber