MOTOSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ

MOTOSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
Samsun'da motosiklet meselesi yüzünden arkadaşını bıçakla ağır yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Olay, dün gece saatlerinde İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki S.K., arkadaşı 19 yaşındaki Y.Z. ile karşılaştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Z., iddialara göre üzerinde taşıdığı ekmek bıçağını arkadaşı S.K.'na doğru rastgele salladı. Göbeğinin üstünden 1, kalçasından ise 2 bıçak yarası alarak ağır yaralanan S.K., otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu esnada olay yerinden kaçan ve bir süre sonra İlyasköy Polis Merkezi'ne giderek polise teslim olan Y.Z., Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Emniyette ifadesi alınan Y.Z.’nin, S.K. Ankara'ya gitmek için geçen hafta benim motosikletimi aldı. 2-3 gündür kendisinden motosikletimi istedim ama vermedi. Dün akşam yine karşılaştık ve ben motosikletimi yine istedim. Bana motorun kendisinde olmadığı söyledi. Aramızda tartışma çıktı. Sonra kavga etmeye başladık. O esnada benim tanımadığım iki arkadaşı daha geldi ve onlar da bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için elime geçirdiğim bıçağı çektim ve rastgele salladım" dediği öğrenildi.
Hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan S.K'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Y.Z. ise bugün sabah saatlerinde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş