Moda Park Giyim Çarşamba da

Moda Park Giyim Çarşamba da
Çarşamba Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak, katlı otopark karşısında yeni hizmete açılan Moda Park giyim mağazası Kaymakam Caner Yıldız tarafından gerçekleştirildi.

Çarşamba Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak’ta açılan Moda Park giyim mağazasının açılışına halkın ilgisi büyüktü. Açılışa Kaymakam Caner Yıldız dışında Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz ve Çarşamba Spor Kulübü Başkanı Şeref Çelebi katıldı.

Moda Park giyim mağazasının açılışını yapan Caner Yıldız, “ Çarşamba halkına hayırlı uğurlu olsun. Böyle güzel mağazalar açıldıkça Çarşambanın geliştiğini görüyorum. Çarşamba halkı olarak bizler de bu gelişmelere ve bu tarz yeniliklere destek vermeliyiz. Tabi sadece bu tarz olaylarda değil örneğin seçimler sırasında seçtik bıraktık olayı olmamalı. Siz sahip çıkacaksınız. Çocuklarınız burada, sizler buradasınız sizler gelip gideceksiniz. Burada doğdunuz, burada yaşıyorsunuz o yüzden memleketinize sorunlarıyla birlikte sahip çıkacaksınız. Seçtim bıraktım nasıl yönetirlerse yönetsinler ben artık bir daha ki seçimlere bakarım demeyeceksiniz. Baştan sona kadar arayı da takip edeceksiniz. Sivil toplum örgütleriyle sesinizi duyuracaksınız demokrasinin gereği bu. Avrupa da, Amerika da, Batı da demokrasi olan bütün ülkelerde bu işler böyle oluyor. Seçtim bitti arkamı döneyim sonra bakayım beş sene sonra durum neymiş, dört sene sonra durum neymiş derseniz sıkıntı olabilir. O yüzden sahip çıkacaksınız ve idarecileri de yönlendireceksiniz, çalışmaya teşvik edeceksiniz. Sizden beklenen bu ki zaten halkımızda sağduyulu bir halk. Hiç kimseyi kötü yere sevk etmez, teşvikte etmez. O yüzden Çarşambalıların gurur duyacağı bu kent bize iki- üç yıl içerisinde kendini gösterecektir. Hayırlı olsun ve Allah bereketli kılsın. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Caner Yıldız’ın kurdele kesimi sonrasında protokol ve davetliler yeni hizmete açılan Moda Park giyim mağazasını gezerek hem ürün çeşitlerini gördüler hem de alışveriş yaptılar. Açılışta davetlilere ikramda bulunulurken küçük bir çocuğun oynaması herkesin ilgisini çekti.

moda-(1).jpgmoda-(2).jpgmoda-(3).jpgmoda-(4).jpgmoda-(5).jpgmoda-(6).jpg

Haber – Foto: Çiğdem BİRDAL – Nalan BİRDAL – Fatih GÜNEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber