Mobilya'nın Yeni Adresi LOVELET HOME Açıldı

Mobilyanın Yeni Adresi LOVELET HOME Açıldı
Karadeniz Bölgesi’nin tek ‘Fiyatları Küçülten Outlet’i Lovelet AVM Mobilya sektörünü desteklemek amacıyla imalatçı firmalara Mobilya Showroom Küme Projesi ile kapılarını açarak Karadenizde bir ilke imza attı.

2.20140405215044.jpgKaradeniz Bölgesi’nin tek ‘Fiyatları Küçülten Outlet’i Lovelet AVM Mobilya sektörünü desteklemek amacıyla imalatçı firmalara Mobilya Showroom Küme Projesi ile kapılarını açarak Karadenizde bir ilke imza attı.

3.20140405215117.jpg

LOVELET OUTLET Samsun’ da açılması ile birlikte dikkatleri çekerken son yeni yapılanması ile Karadeniz bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi. KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçıları, ilk önemli adımı attı. Lovelet Mobilya Kümesi Projesi Lovelet Home adı altında açıldı. 16 firmanın yer aldığı çarşının açılışı da Samsun halkının yoğun ilgi oldağı haline geldi.

4.20140405215138.jpgAçılışa Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu, Lovelet Outlet İşletmecisi Yalçın Sabırlı, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç ve çok sayıda davetli katıldı.

5.20140405215154.jpgAçılışta konuşan Lovelet Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir, 3 aydır sürdürdükleri projenin sadece Lovelet yada mobilyacılara değil tüm Samsun’a değer katacağını söyledi. Düzdemir’in ardından söz alan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mobilya çarşısında yer alan firmalara bol ve helal kazanç dileklerinde bulundular.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu ise, “ Bu proje ile Samsun’da KOBİ İşbirliği ve Kümelenme adına ilk somut adım atılarak birliktelik örneği sergilendi. Bu çarşıda 16 tane firma mevcut. Bu çarşının başarısı görüldükçe talepte elbette bir artış yaşanacaktır. Bundan sonraki amacımız sektörü imalatta da başarılı kılmak. Mobilya organize sanayi bölgesi talebini gerçekleştireceğiz. Samsunumuza ve bölgemize hayırlı olsun.” Dedi.

Durmuşoğlu Lovelet Outlet’in gelecekte bir mobilya AVM’si halini alabileceğini söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü; “ Bizim beklentimiz ileride talebin artması yönünde ve bu gerçekleştiğinde beklentiler karşılandığında Lovelet Outlet gelecekte bir mobilya AVM’si halini alabilir diye düşünüyorum. Burası bir outlet AVM ve mobilya çarşısının konsepti de bu yönde. Buradaki mobilya firmaları da outlet mantığına uygun hizmet verecek. Bu nedenle şehir içindeki showroomlarda  devam edecek.”

KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi’nin üç yıl sürecek bir proje olduğunu da dile getiren Durmuşoğlu; “Biz geçen hafta Çin’de idik.  9-13 Nisan tarihleri arasında Milano’da olacağız. Bu sayede kümelenme konusunda bilgi ve tecrübelerimizi arttırarak birlikteliğimizi arttırarak sürdürmek ve projemizi başarıyla sonuçlandırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından mobilya mağazaları gezildi. Açılışın sürpriz konuğu ise Karadeniz müziğinin usta ismi Fuat Saka oldu. Saka, Lovelet Outlet Home’un Mobilyacıları tek çatı altına topladığı günde  verdiği konserle izleyenleri ile doyunca eğlendiler. Saka’nın konserine katılan sevenleri Karadeniz müziği eşliğinde konser boyunca Karadeniz oyunları oynayarak güzel bir hafta sonu geçirdiler.

HABER - FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel