MMO'DAN ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITIMI

MMODAN ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITIMI
Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, Huriye Süer Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik meslek tanıtım toplantısı düzenledi.

MMO Samsun Şubesi'nin Huriye Süer Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik meslek tanıtım toplantısı odanın seminer salonunda gerçekleştirildi. Makine mühendisliği mesleği hakkında bilgi almak isteyen 32 öğrencinin katıldığı toplantıda MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Uzun, öğrencilere makine mühendisliği mesleği hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin meslek seçimi ve meslekler hakkında yönelttikleri soruları cevapladı.
Toplantı ile ilgili olarak basına bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, meslek seçiminin insanların yaşamında önemli bir aşama olduğunu, gençlerimizin bu süreçte mümkün olduğunca bilgi edinerek kendi becerileri doğrultusunda meslek seçimi yapmalarının gerektiğini, başarılı ve mutlu bir iş yaşamının doğru meslek seçimi ile mümkün olabileceğini, anne-babaların bu süreçte öğrencilere her zamankinden daha çok yardımcı olmaları gerektiğini söyledi. Gürkan, şube olarak kendi meslek disiplinleri konusunda gençlere yönelik bilgilendirme toplantılarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

j-xfdiniostj-i.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel