MIZIKACI ETÜT MERKEZİ KAPILARINI AÇIYOR

MIZIKACI ETÜT MERKEZİ KAPILARINI AÇIYOR
Çarşamba İlçesi’nde geçtiğimiz yıl görkemli açılışıyla eğitim vermeye başlayan Mızıkacı Etüt Eğitim Merkezi bugün başlayan Yeni Eğitim-Öğretim Sezonu ile birlikte kapılarını açıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak Özel Mızıkacı Etüt Eğitim Merkezi’ne dönüşen eğitim kurumu iddialı geliyor. Uzman Eğitim Kadrosu, esnek eğitim programları ve konuşma odaklı eğitimi esas alan Mızıkacı Etüt Merkezi 28 Eylül 2015(bugün) tarihi itibariyle eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte bünyesindeki öğrencilere kaliteli öğrenim sunacak.Kişiye özgü eğitim modeli ile Çarşamba İlçesi’nde farklı bir eğitim yöntemi sunmayı hedefleyen Mızıkacı Etüt Merkezi, özellikle TEOG sınavına girecek öğrencilerin başarıyı yakalamasını hedefliyor. TEOG’da 6-8 kişilik butik sınıflar, İlkokulda her yaş için özel ingilice sınıfları, Sanat ve Spor Eğitimi, 7 Gün Etüt, 6. Ve 7. Sınıflarda 12 Kişilik özel sınıf, Özel Servis İmkanı ve 4. Ve 5. Sınıflarda 15 kişilik özel sınıf imkanı sağlayan Etüt Merkezi, Eğitim koçlarıyla yeni eğitim-öğretim dönemine hazır.


Çarşamba İlçesi’nin Özel Mızıkacı Etüt Eğitim Merkezi’nin sunacağı eğitim-öğrenimi yakından tanımaları için velileri Eğtim Merkezine davet eden yetkililer, kayıt için gelen ailelerden tam not aldıklarını belirttiler.
mizikaci-etut-merkezi-kapilarini-aciyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber