MİTİNG HAVASINDA SKM AÇILIŞI

MİTİNG HAVASINDA SKM AÇILIŞI
AK Parti Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) büyük bir katılımla açıldı.

SKM önünde düzenlenen törene vatandaşlardan geniş katılım oldu. Programında açılış konuşmasını AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden yaptı. Başkan Taner Özden yaptığı konuşmasında, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerin bir beka seçimi niteliğinde olduğunun hatırlatmasını yaparak, Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakı adayı Halit Doğan’ı büyük bir oy oranı ile Belediye Başkanlığı görevine seçileceğine inandıklarını, oy oranının Samsun’un ilçeleri arasında en yüksek oy oranına sahip olması için mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti. Özden konuşmasında ayrıca, 3 Mart 2019 tarihinde Samsun’a gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yakışır bir şekilde Çarşamba’dan geniş katılımın sağlanmasını istedi. Konuşmasını tamamlayan Özden daha sonra sözü AK Parti ve Cumhur İttifakı Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a bıraktı.

Geniş topluluğun uzun süre alkışladığı Aday Halit Doğan, daha sonra katılımlarından dolayı alanda bulunan herkese şükranlarını sundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakı ruhuyla Çarşamba Belediye Başkanlığı görevine gelmesi halinde önemli hizmetlerin ilçeye kazandırılacağını müjdesini veren Doğan, ilçede büyük sorunların başında gelen altyapı, yol ve otopark sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti. Başkan Adayı Doğan ayrıca konuşmasında, istişare, ortak akıl ve herkesin dinlendiği bir anlayışı Çarşamba ilçesinde hakim kılacaklarını vurgulayarak, Çarşamba halkının sorunlarının çözülmesi için 3 önemli başlık üzerinden çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.

Aday Doğan konuşmasının ardından kürsüyü Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a bıraktı. Dündar konuşmasında, ilçeye görev yaptığı 3 dönem süresi boyunca önemli hizmetleri gerçekleştirdiklerini , görev süresi boyunca tevazu ve samimiyet anlayışıyla çalıştıklarını, Çarşamba’da alnının akıyla gezdiğini ve görevini tamamladığı süreç sonrasında da halkın içinde olacağını belirtti.

Dündar’ın konuşması sonrasında MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak söz aldı. Karapıçak sözlerine katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür ederek başladı. Cumhur İttifakı’nın öneminden bahseden Karapıçak, ülkenin geleceğinin düşünülerek kurulan bir ittifak olduğunu belirterek, “Samsun’un son 20 yılını Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti idare ettiğine göre, bu birleşimden de en yüksek seviyede bu arkadaşlarımızı seçeceğinize inanıyorum. Bir iddiam daha var. Samsun’da 18 belediye var. 18’inde de kendi adıma 18’de sıfır olacağına inanıyorum.”diyerek adaylara başarılar diledi.

Karapıçak’ın ardından söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Çarşamba ilçesi’nde meslektaşı olan bir belediye başkanının görevi yine meslektaşı olan bir diğer arkadaşına devredeceğini belirterek, Çarşamba ilçesinde Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın önemli hizmetlere imza atacağını vurgulayarak, Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Samsun’da gerçekleştirilecek olan mitinge halkı davet etti.

Aksu’nun ardından konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhur İttifakı ve Yerel Seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Köktaş, Çarşamba ilçesi’nde önemli hizmetlerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın 31 Mart seçimlerinde seçilmesi halinde görevini Halit Doğan’a bırakacağını hatırlatarak, Doğan’ın Çarşamba’ya güzel ve yakışır hizmetleri gerçekleştireceğini söyledi. Çarşamba halkından 31 Mart seçimlerinde önemli bir oy oranı beklediğini ifade eden Köktaş, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise, 31 Mart Yerel Yönetim seçimlerinin büyük önem taşıdığını, dış güçlerin bu seçimi yakından izlediğini ve bu güçlerin AK Parti’nin sekteye uğramasını beklediklerini dile getirdi. Buna mahal vermemek için gece-gündüz demeden büyük bir gayret ile çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, çalışmalarının karşılığını 31 Mart tarihinde alacaklarına inandıklarını vurguladı.

Konuşmasını tamamlayan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın ardından AK Parti ve Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir kürsüye çıktı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart seçimlerinde Samsun’dan Türkiye’ye güçlü bir sesle mesaj verilmesi gerektiğini belirterek, Samsun’un ve Çarşamba’nın önemli hizmetlerle, hizmette yüksek seviyelere ulaştığını vurguladı. Demir, konuşmasında göreve gelmeleri halinde organize bir şekilde iş takibi yaparak, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını, ilçede ki büyük sorunların kısa sürede çözüme ulaşacağını aktardı. Demir’in konuşmasının ardından açılış merasimine geçildi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesini AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün kesti.  

Kurdele kesimi sonrası tören sona erdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber