MİTHAT YILMAZ’IN ACI GÜNÜ  

MİTHAT YILMAZ’IN ACI GÜNÜ  
Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı, ÇTSO eski yönetim kurulu başkanı ve Yılmaz Kardeşler Fındık Fabrikası sahibi işadamı Mithat Yılmaz’ın kardeşi Vedat Yılmaz’ın hayata veda etmesinin ardından Çarşamba Rıdvanpaşa Camii’nde son görevde bulunuldu.

Çarşamba Ticaret Borsası Onursal Başkanı, ÇTSO eski yönetim kurulu başkanı, Yılmaz Kardeşler Fındık Fabrikası ve Çarşamba HES Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mithat Yılmaz ve Vahit Yılmaz'ın kardeşi Vedat Yılmaz hafta sonu hayata veda etti. Samsun' da yaşama veda eden  Vedat Yılmaz için önce Samsun' da bulunan evinin önünde düzenlenen tören ve duaların ardından naşı Çarşamba'ya getirildi.

Çarşamba Rıdvanpaşa Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra namaza katılan akraba, dost ve sevenlerinden alınan helalliğin ardından Vedat Yılmaz, Göğceli Aile Kabristanlığı’nda okunan dualarla toprağa göz yaşları arasında verildi.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak hayatını kaybeden Çarşamba'nın tanınmış ve sevilen iş adamlarından Vedat Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli Yılmaz ailesine başsağlığı dileriz.

HABER: Nuri ŞEKER- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber