Mithat Yılmaz'dan bir hayır daha...

Mithat Yılmazdan bir hayır daha...
Çarşamba'da hayırsever işadamı Mithat Yılmaz, daha önce yaptırdığı okul bgahçesine bu defa da yemekhane yaparak eğitime katkısını sürdürdü

Çarşamba'da hayırsever işadamı Mithat Yılmaz, daha önce yaptırdığı ve adını taşıyan okula, öğrencilerin isteği doğrultusunda bir de yemekhane yaptırdı. Mithat Yılmaz İlköğretim Okulu 350 öğrencisi ile eğitim öğretim faaliyetine devam ederken, 200 öğrencisi taşımalı eğitim kapsamında öğle yemeklerini çok amaçlı salonda yemekteydiler.

yilmaz11.20160525100744.jpg

Çok Amaçlı Salon hem hijyen hem de temizlik açısından uygun olmaması nedeni ile öğrenci ve okul idaresinin isteğini kıramayan işadamı Mithat Yılmaz’ın büyük katkılarıyla yaptırdığı okula bir de yemekhane yaptırdı. Yaptırılan yemekhane 190 m2 alana sahip olup  aynı anda 200 öğrenci yemek yiyebilecek şekilde düzenlendi. Hayırsever İşadamı Yılmaz'ın yaptırdığı bina sadece yemekhane olarak değil, öğrencilerin sosyal ve kültürel aktivitelerinin yanında her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin, yapılabileceği bir salon olarak da hizmet verebilecek şekilde düzenlenmesi düşünülerek tamamlandı.

yilmaz12.jpg

HABER - FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber