Minik Yüreklerden Kocaman Bayrak Sevgisi

Minik Yüreklerden Kocaman Bayrak Sevgisi
Minik Yüreklerden Kocaman Bayrak Sevgisi

Devletimizin  hakimiyetini, bağımsızlığını ve şerefini temsil eden,uğrunda şehitler verdiğimiz bayrağımızın önemini çocuklarımıza erken yaşta kavratmak amacıyla “ŞANLI BAYRAĞIM” projesi kapsamında Çarşamba Nene Hatun Anaokulu Bayrak sergisi düzenledi.

Hazırlanan etkinliğe Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir,Okul Müdürleri ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı  ile başlayan programda açılış konuşması yapan Okul Müdürü Katibe Pelit, “Uğruna nice canların toprağa düştüğü, Bağımsızlığımızın sembolü olan ve rengini şehitlerimizin kanından alan,dünyanın en güzel bayrağı olan,ay yıldızlı bayrağımızın önemini, çocuklarımıza erken yaşta kavratmak, farkındalık yaratmak amacı ile şanlı bayrağım sergisi hazırlanmıştır. Hepimiz için önem arz eden böyle bir serginin hazırlanmasında emeği geçen değerli velilerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Çarşamba Kaymakamı, Çarşamba Müftüsü ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından  ‘ŞANLI BAYRAĞIM’ Sergisinin açılışını gerçekleştirildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel