Minik öğrenciler sporla tanıştı 

Minik öğrenciler sporla tanıştı 
Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 300 minik öğrenciyi sporla tanıştırdı

19 Mayıs Kaymakamlığı, 19 Mayıs Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenledikleri projede 300 anaokulu öğrencisini sporla bir araya getirdi.
Projenin spor yapma alışkanlığını küçük yaşlara indirmek ve hareketsiz yaşama dikkat çekmek olduğunu ifade eden 19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu, "Projesi kapsamında 300 ana okulu öğrencisini suni çim sahamızda sporla buluşturduk. Spor yapma alışkanlığının toplumun her kesimine ve her yaş grubuna yayılmasını arzu ediyoruz. Minik yaşlarda spora başlamanın önemini her fırsatta ifade ediyoruz.

20171113aw223945_02.jpg

Düzenli spor yapmak özelikle küçük yaş gruplarında fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimi önemli ölçüde olumlu etkiliyor. Bu nedenle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere 7’den 70’e herkesin spor yapmasını ve dolayısı ile sağlıklı ve zinde kalmasını önemsiyoruz. Değerli velilerimize projemize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Velilerimiz, bizim en büyük iş birlikçilerimiz. Sağlıklı, mutlu, formda ve daha sosyal bir yaşam için tüm miniklerimizi spor yaparak eğlenmeye davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor