Minik Ellerden Yerli Malı Haftası

Minik Ellerden Yerli Malı Haftası
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası ilçe programı Damlataş İlkokulunda gerçekleştirildi

Programa Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, ilçe protokolü, daire amirleri, okul müdürleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Geniş kapsamlı bir içeriğe yer verilen programda öğrencilerin gösterileri, “Türkiye’nin Yerli Gücü” temalı sinevizyon gösterisi, halk oyunları gösterisi yapıldı, yöresel yemekler sunuldu. Kültür, medeniyetin ve köklü değerlerin örneklerinin sergilendiği programda yerli otomobil TOGG’lar da okul bahçesinde yer aldı.

damlatas-yerli-mali-haftasi-3.jpeg

Ayrıca Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçe geneli düzenlenen ''Yerli Malı Kullanalım Milli Serveti Çoğaltalım'' konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından ödül takdim edildi.

damlatas-yerli-mali-haftasi-5.jpeg

Damlataş İlkokulu Müdürü Şuayip Eren, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; her yıl 12 ve 18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlama Programı toplumsal tutum bilincinin oluşmasını, milli değerlerimizi, yerli üretimin, bilinçli bir tüketici olmanın önemini vurgulayan bir haftadır. Bu hafta aynı zamanda öğrencilerimize israf etmemenin, sorumluluk duygusunun ve paylaşmanın güzelliklerini veren bir haftadır.” Şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Eren, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılım sağlayan davetlilere teşekkür etti.

damlatas-yerli-mali-haftasi-6.jpeg

damlatas-yerli-mali-haftasi-8.jpeg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber