MİNİK ELLERDEN DUYGU YÜKLÜ MEKTUP

MİNİK ELLERDEN DUYGU YÜKLÜ MEKTUP
Samsun Çarşamba Atatürk İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri, Kuzey Irak'ta şehit olan askerlerimize hitaben yazdıkları duygu yüklü mektupları Hakkari Yüksekova 3.Piyade Tümen Komutanlığına gönderdi.

Atatürk İlkokulu öğrencileri, Hakkari'de vatani görevini yapan askerlere moral vermek amacıyla mektup gönderdi. 4-C sınıfı öğrencileri, Sınıf öğretmeni Şengül Aslan ile birlikte yazdıkları mektupları Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığına gönderdi.

Vatani görevlerini yapan ve operasyonlara katılan askerlerimize bir nebzede olsun moral vermek için öğrencilerimiz ile birlikte mektup yazdık' diyerek sözlerine başlayan 4/C Sınıf Öğretmeni Şengül Aslan; "Geçirdiğimiz zor günlerde Kahraman Türk Askerlerine moral vermek, üstün başarılarını tebrik etmek için 4/C sınıfı olarak mektup yazmak istedik.Askerlerimiz yanlarında olduklarımızı unutmasınlar. Onlar ülkemizin bekçisi. Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız" dedi

Öğrencilerini yalnız bırakmayan Çarşamba Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Hasan Demir ise, "Vatanımızı kanları ve canları pahasına koruyan bu uğurda gazi ve şehit olan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı yalnız bırakmayan sevgili öğrencilerimizi kutluyor anlamlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

4/C sınıfı öğrencileri yazdıkları mektupları Hakkari Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı adresine gönderilmek üzere PTT Şubesine teslim ettiler.

whatsapp-image-2023-12-27-at-15-28-07-2.jpg

whatsapp-image-2023-12-27-at-15-28-07-1.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber