MİLLİLERİMİZ DEPLASMANDA GEÇİT VERMEDİ

MİLLİLERİMİZ DEPLASMANDA GEÇİT VERMEDİ
ŞEN GİTTİLER, MUTLU DÖNDÜLER

ESTONYA : 19 – TÜRKİYE : 43

Rugby Europe 15’li Ragbi Avrupa Gelişim Ligi takviminde yer alan Türkiye Estonya maçının rövanş maçı için Çarşamba’da kamp dönemi geçiren Türkiye Ragbi Milli Takım 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 15:00'da Estonya’nın başkenti Tallinn’de bulunan Kalev Merkez Stadında oynanan rövanş müsabakasını 43-19 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

Kıran kırana geçen mücadele sonunda Millilerimiz Estonya karşısında sergiledikleri güzel bir oyunla maçtan 19 – 43 skorla galip ayrılan Ayyıldızlı Ragbi Milli Takımı Türkiye’ye zaferle döndü. Bu galibiyet ardından Avrupa Gelişim Liginde bir üst lige çıkan millilerimiz gelecek yıl Rugby Europe Conference2’de rakipleri ile mücadele edecek.

İlk maç 20 Nisan Cumartesi günü saat 13:00'da Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Sahasında oynanmış ve Millilerimiz Estonya karşısında sergiledikleri güzel bir oyunla maçtan 61 – 20 skorla galip ayrılan Millilerimiz rövanşta da güzel bir ortaya koyarak Kalev Stadı’ndan zaferle ayrıldı.

Türkiye Ragbi Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere, teknik ekibimize, kamp süresince ekibimizi kusursuz ağırlayan Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a, Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve personeline, Federasyon personelimize ve ekibimizi ziyaret ederek desteklemeye gelen Estonya Tallin Büyükelçimiz Hayriye Kumaşcıoğlu’na ve Türk misafirlerimize teşekkür ederiz.”

CHEROKEE, “TAKIMA GÜVENİYORDUM”

Milli Takım Teknik Direktörü Cherokee Sekerhaber Web TV ve gazetemizde yaptığı açıklamalarda maçtan önce, “Skoru veremem ama, Estonya’yı yenerek Türkiye’ye bir mutluluk yaşatacağımızı söylemiştim. Bu sözü verirken ben takımıma ve ekibime güveniyordum. Bu güvenim boşa çıkmadı. Güzel bir kamp dönemi geçirmiştik. Bu kamp döneminde yaptığımız çalışmalarımızın emeğini sahada gösterdiğimiz üstün mücadele ile aldık. Bu noktada bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber