Milli Tekvandocu Serpil, Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Milli Tekvandocu Serpil, Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor
Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı gösteren milli tekvandocu Serpil Şenol Kaya, milli takımın seçmelerini geçip Meksika'da yapılacak Poomse Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek için idmanlarını sürdürüyor

Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada büyük bir başarı gösteren ve Türkiye üçüncüsü olarak iki yarı klasmanda Samsun'u temsil eden ve aynı zamanda tekvando antrenörü olan Serpil Şenol Kaya, badminton antrenörü olan eşi Yaşar Kaya ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Güven Özyurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan il Müdürü Güven Özyurt, “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan Serpil Şenol Kaya’nın, hem antrenör hem de sporcu kimliği ile 18-23 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’de yapılan Türkiye şampiyonasında, ilimize iki branşta bronz madalya kazandırması bu anlamda sporcularına örnek bir antrenör oldu. Eşinin de il müdürlüğümüzde badminton antrenörü olarak görev yapması aile olarak bizi en iyi şekilde temsil etmeleri çok önemlidir. Kendisini kutladık başarılarını diledik ve bizim için önemli olan antrenörün sporcuları yetiştirirken güzel, ahlaklı, centilmence, vatanına milletine, hayırlı sporcular yetiştirmesi pozisyonunda adım attığı için kendisini takdir ediyoruz. Çalışmalarında her zaman destek vereceğimizi yeniliyoruz” dedi.

Milli takım seçmeleri için çalışmalara başladıklarını söyleyen milli sporcu Serpil Şenol Kaya, "Ekip olarak güçlü olduğumuz için çalışmalarda başarıyı ulaşma noktasında sıkıntı yaşamıyoruz. Bu yüzden destekleriyle hep yanımızda olan İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt ve Spor Şube Müdürü Sayın Süleyman Demirtaş’a teşekkür ediyorum. Tekvandonun Samsun’da var olacağını bu başarılarla kanıtlamış olduk. Önümüzdeki senelerde çok daha büyük şampiyonlar ve dereceler elde edeceğimizi düşünüyoruz. Meksika'da yapılacak Poomse Dünya Şampiyonası’nda milli takımın seçmelerine hazırlanıyorum. Türkiye olarak dünya şampiyonasında daha önce Avrupa şampiyonlukları Allah bize nasip etmişti. Bu dünya şampiyonası eğer milli takım seçmelerini geçip gidersem benim için ilk olacak. Şimdiden idmanlara başladık. Aynı zamanda milli takım teknik direktörleri de sağ olsunlar yeni değişen teknikleri bize gösteriyorlar ve Amasya’ya gidip gelip ortak çalışmalarla düzeltmeye çalışıyoruz. O seçmeleri geçersek inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müdürü Özyurt, başarılı sporcuya çeşitli hediyeler verdi.

vkl.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir