MİLLİ TAKIMDA “KIRMIZI KAZAK” DÖNEMİ

MİLLİ TAKIMDA  “KIRMIZI  KAZAK” DÖNEMİ
A Milli Takım'da Genç Milli takımlar sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Samsunspor’u Süper Lige taşıyan Kırmızı Kazağı ile idol haline gelen Hüseyin Eroğlu’nun görevlendirileceği belirtildi.

A Milli Takım'ımızda Montella’nın göreve gelmesinin ardından bir değişiklik de Genç Milli takımlar sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olarak Samsunspor’u Süper Lige taşıyan Kırmızı Kazağı ile idol haline gelen Hüseyin Eroğlu’nun görevlendirileceği belirtildi.

“GENÇ VE ÜMİT MİLLİLERDEN SORUMLU OLACAK”

Kırmızı Beyazlı Samsunspor’u 11 yıl aradan sonra Süper Lige taşıyan ve Kırmızı Kazağı ile idol haline gelerek adeta totem tutan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu bu defada Genç Milli takımlar sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olarak görevlendirildi.

“SÖZLEŞME AKABİNDE PROJELER AÇIKLANACAK”

Milli Takımlar'da U21 Milli Takımı da A takım teknik direktörü Vincenzo Montella'ya bağlanacağı ve diğer tüm takımlar ( Genç ve Ümit Milli Takımlar) takımlarından ise Hüseyin Eroğlu’nun sorumlu olacağı açıklandı. Yapılan açıklamalara göre Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile sözleşme detayları resmiyet kazandıktan sonra uzun vadeli bir proje hayata geçirileceği de öğrenildi.

HABER-FOTO: Emin ÇEKİÇ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor