Milli Birlik Gününde Kurumlar arası Futsal Turnuvası

Milli Birlik Gününde Kurumlar arası Futsal Turnuvası
Çarşamba ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü 15 Temmuz destanı anısına ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'' düzenliyor.

Çarşamba ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü 15 Temmuz destanı anısına, Çarşamba ilçesinde sporun kitlelere yayılması, kurumlar arası iletişimin birlik, beraberlik, hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amaçlanarak ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'' düzenlenecek.

Düzenlenecek olan turnuva kayıtları 03 – 06 Temmuz tarihlerine başvuru kabul edecek. 7 Temmuz tarihinde ise kura çekimi düzenlenecek. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından 10 Temmuz Pazartesi Günü Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

turnuva1.jpg​​​​​​​

“Takımını kur, bu heyecana ortak ol”​​​​​​​
Düzenlenecek olan turnuva ile alakalı bilgilendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, “'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'' Heyecanı başlıyor. Takımını kur, bu heyecana ortak ol. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba Belediyesi ile birlikte 15 Temmuz destanı anısına ilçemizde sporun kitlelere yayılması, kurumlar arası iletişimin birlik, beraberlik, hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'' düzenlenecektir.” İfadelerini kullandı.​​​​​​​​​​​​​​

HABER: Yağmur AYAN – Rabia Miray Şen​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber