Milletvekili Zeybek'ten Başkan Bala'ya ziyaret

Milletvekili Zeybekten Başkan Balaya ziyaret
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Çarşamba' da gerçekleştirdiği ziyaretlerin de Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'yı da makamında ziyaret etti.

7 Haziran seçimlerinde CHP' den Samsun Milletvekili seçilen Kemal Zeybek ilçelerde ki teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Haber Expres Gazetesini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Zeybek, bu defa Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'yı ziyaret etti. Zeybek ziyarette, "Seçim sonrası oluşan atmosfere baktığımızda halkımızın kararı bir koalisyon oluşturmamız yönünde. O konu Genel Merkez ve Genel Başkanların görevi. Biz 7 Haziran sonrası bizleri bu makama gönderen tüm vatandaşlarımıza teşekkür için ziyaretler yapıyoruz. Çarşamba ve dolayısı ile Samsun ve ülke genelinde ki şoförlerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Meclis açıldığında bilgi ve dosyalarınızla sıkıntıları bize bildirin her konuda sizlere yardımcı olarak gereken çalışmaları birlikte gerçekleştirelim" dedi.

Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ise ziyareti nedeni ile Milletvekili Zeybek' e teşekkür ederek, "Şoför esnafımızın sadece Çarşamba' da değil ülke genelinde büyük sorun ve sıkıntılar yaşadığı bir gerçektir. C, M, K belgeleri gibi plaka sorunlarının yanı sıra mesela SRC Belgelerinin Bakanlık tarafından verilmesinin büyük sorun olduğunu sürekli gündeme getiriyoruz. Bakanlık SRC belgeleri ile uğraşacağına dijital ortamda bunları bağlı bulundukları odalar mahareti ile yapsa daha güzel olacak hem de şoför esnafı rahatlayacak. Kaldı ki SRC sınavları çok zor ve Üniversite öğrencileri bile kazanması imkansız sorular çıkıyor. Bu durumun şoför esnafına göre düzeltilmesi gerektiğine inanıyor ve sizlerden tüm sıkıntılarımız için yardımcı olmanızı diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Y.Emre TÜRKYILMAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber