MİLLETVEKİLİ ZEYBEK KAVAK’TA

MİLLETVEKİLİ ZEYBEK KAVAK’TA
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; CHP Kavak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yönetime seçilenlere başarılar diledi

HALK MUTSUZ VE UMUTSUZ

Samsun milletvekili Kemal Zeybek, Cumhuriyet Halk Partisi Kavak İlçe Başkanı Mehmet Tekeli, yönetim kurulu üyeleri ile sokak, cadde ve kahvelerde vatandaşlarla buluştu.
 
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Zeybek, “Sizleri çok iyi anlıyorum, toplumun genelinin sorunları ile dile getirdiğiniz sorunlar örtüşmektedir. Ülkemizde ki insanlarımızın büyük çoğunluğu ekonomik sıkıntılar sebebiyle yaşamını zorlukla devam ettiriyor. Bundan birkaç gün önce Samsunlu bir kardeşimiz kendini TBMM önünde yaktı, bu olay medyada fazla yer bulmadı. Bir insan kendini neden yakar iyi düşünmek gerekir, çıkış yolu bulamadığı, çaresiz kaldığı için insanlar yaşamlarına son veriyor. Bu olay, artık kredi kartlarının da dolduğunu vatandaşın borçlanma imkânları kalmadığını gösteriyor. 2001 yılında dönemin Başbakanı Rahmetli Sayın Bülent Ecevit’in önüne TBMM girişinde yazar kasa fırlatılınca günlerce olay ülke gündeminde kalmıştı. İnsanlar aynı yerde bedenlerini ateşe veriyor! Feryadı duyan yok.” dedi.

ÇÖZÜM VE ÇARE SİZDE

Kahvelerde, sokaklarda vatandaşın sorunlarını dinleyen Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Ülkemizin iyi yönetilmediği gelinen sonuçla ortadadır. Vatandaşlarımız feryat ediyor! Özgürlük, Hak –Hukuk-Adalet –demokrasi ve İş arıyor,  rahat bir yaşam sürmek istiyor. Ülkemizde yaşayan bütün yurttaşlarımızın insanca yaşama talepleri en doğal haktır. Ülkemizin iyi yönetilmediğini gören halkımız; yaklaşan seçimlerde asıl belirleyici siz olacaksınız! Unutmayın! Bunca sıkıntıları sizlere yaşatan siyasal iktidardan bunun hesabını sormak hepinizin görevi olmalıdır. Ülkemize demokrasiyi getiren ve bütün kurum, kuralları ile yaşaması için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisini iktidarında son bulacaktır.  Çektiğimiz sıkıntıları birlikte sona erdireceğiz. Ülkemizi içte ve dışta sorun haline getirenler, yönetemez durumdalar, bir an önce AKP’ni iktidardan uzaklaştırıp. Yönetebilecek olan CHP kadrolarının iktidara gelmesi ülkemizin hayrına olacaktır.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir