Milletvekili Yılmaz'dan 20 Ocak mesajı

Milletvekili Yılmaz'dan 20 Ocak mesajı
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 20 Ocak 1989 tarihinde meydana gelen 'Kara Gün' olarak anılan Samsunspor kafilesinin geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbol şehitlerinin ölüm yıldö

Milletvekili Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"20 Ocak 1989 tarihi yüreğimizde büyük acıların yaşandığı yıl olarak yer almıştır. 31 yıl önce Samsunspor'umuzun geçirdiği elim kaza ülkemizi, hepimizi yasa boğmuştur. Samsunspor kafilesinin Havza'da geçirdiği kazada teknik direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve takımımızı Malatya’ya götüren otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmiştir. Acısını hala içimizde yaşadığımız bu elim kazadan sonra Samsunspor’umuz manevi olarak çok yıpranmıştır. Rabbim böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın.

Kırmızı-Beyaz takımımız renklerine bu kazadan sonra siyah eklemiş, büyük acının izleri formamız da unutulmamak üzere taşınmaya başlanmıştır.

Günümüzde ise zor günlerin ardından toparlanma sürecini büyük desteklerle sürdüren Samsunspor'umuzun  ligde hak ettiği yeri alması ise en büyük arzumuzdur. Bu yolda gönülden başarılarının devamını diliyorum.

Hayatını kaybeden ve kalbimizde unutulmaz yeri olan futbol şehitlerimizi ise rahmetle anıyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir