Milletvekili Usta’dan ÇYGD'ye ziyaret

Milletvekili Usta’dan ÇYGD'ye ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba ilçesinde referandum gezileri kapsamında Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Derneği'ne ziyarette bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, ilçede ki birçok oda ve derneğe ziyarette bulunarak, sıkıntı ve talepleri dinledi. Vatandaşlarla bir araya gelen MHP Milletvekili, 16 Nisan 2017 günü gerçekleştirilecek referandumda evet oyunun tercih edilmesi gerektiğini belirterek, evet oyunun nedenlerini açıkladı.

İlçede gün boyu aralıksız ziyaretlerde bulunan Milletvekili Erhan Usta ve beraberinde bulunan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, ziyaretleri kapsamında Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Derneği'ne de ziyarette bulundu.

milletvekili-usta’dan-gazetemize-ziyaret-(1).jpg
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Derneği Başkanı Erol Şeker, Milletvekili Erhan Usta’ya yoğun programı arasında gazetemize de ziyarette bulunmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederken, referandum sürecinde Usta’ya kolaylıklar diledi.

Ülke gündemine yönelik ve Çarşamba’da esnafın yaşamakta olduğu sıkıntıların konuşulduğu ziyarette, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, 16 Nisan tarihinde milletin büyük bir teveccüh göstereceğini ve sandıktan sonucun evet çıkacağından emin olduğunu söyledi. Bir süre Başkan Erol Şeker ile sohbette bulunan MHP’li Erhan Usta, karşılamasından dolayı Şeker’e ve dernek yönetimine şükranlarını sunarak ilçeden ayrıldı.

HABER: Nurhan GÜZEL - Nevzat AKKAYA 

milletvekili-usta’dan-gazetemize-ziyaret-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber