MİLLETVEKİLİ USTA: ‘SANDIK YAKIN’

MİLLETVEKİLİ USTA: ‘SANDIK YAKIN’
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Genel Başkan Yardımcısıve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba’da İyi Parti Binasında parti üyeleri bir araya geldi.

İYİ Parti Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba ilçesinde partilileriyle buluşarak önemli açıklamamalarda bulundu. Milletvekili Erhan Usta, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerin sonucunda dikkat çeken en büyük sıkıntının ekonomik koşullar olduğunu söyledi.

“Esnaf perişan, çiftçi sıkıntıda”
Yaptığı ziyaretler hakkında konuşan İYİ Parti Ekonomi Politikaları Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “ Bir dizi ziyaretlerimin sonunda karşılaştığım en çok sıkıntılardan biri, ekonomik koşullar son derece kötü. Esnaf perişan, çiftçi sıkıntıda. Dar gelirli vatandaşlar şu süreçte durumu iyi olan konuma geldi. Her tarafta aynı şekilde benzer sorunlar var. Tabi ki 18 yıldır Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetleri tarafından yönetiliyor. İyi yaptıkları işler oldu mu oldu. Ancak son 10 yıla yakın ekonomik anlamda ciddi yanlışlar yapıldı. Bu hataların sonrasında da ekonomi tıkanma noktasına geldi. Şimdi pandemi süreci içindeyiz. Sanki her şey pandemi yüzünden olmuş gibi propagandaya maruz kalıyoruz. Bu doğru değil. Bunu böyle dersek milleti kandırmak bir yana yanlış bir teşhis yapmış oluruz. Türkiye 2019 yılında pandemi yokken 0,9 oranında büyüdü. Bizim normal şartlarda potansiyelimiz, %5 - 6'dır” dedi.

ONLARI KİMSE EKRANDA GÖRMEK İSTEMİYOR
Yapılan faaliyetleri millete anlatılması gerekliliğinden bahsedenİyi partili Milletvekili Erhan Usta, “İşte burada bize vazife düşüyor hem genel merkez hem genel baksan milletvekillerine il teşkilatlarımıza parti politikalarımız yaptığımız faaliyetlerimizi milletimize anlatmamız lazım. Burada sıkıntılarımız var fakat çünkü bu konuda haksız rekabetlerimiz var iktidar partisinin millete ulaşma imkanları fazla ama şöyle bir olumsuzlukları var artık onları hiç kimse ekranlarda görmek istemiyor. AK Parti bile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan televizyona çıktığında kanalı değiştiriyor.”Dedi

“Baskın bir seçimle Türkiye karşılaşabilir”
Usta’nın açıklamalarında en dikkat çeken bölüm ise, sandık mesajı oldu. Milletvekili Usta, “Diğer siyasi partiler gibi baksa ittifaklarda olan partiler gibi o partinin başkanını Cumhurbaşkanı yapmak olan bir sıyası parti değiliz.Bizim kendi hedeflerimiz çerçevesinde  ülkeyi yönetmek ve hizmet etmek bizim temel hedefimiz. Bunun yolu da sandıktan geçiyor sandıkta çok yakında olabilir.  Sayın Cumhurbaşkanı. Bir kısım tavırlarından anlaşılıyor ki yakında baskın bir seçimle Türkiye karşılaşabilir. O yüzden yarından tezi yok bir program dahilinde çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekiyor. Tas koyanlarımız  çok olacak bunlara kulak asmamamız lazım . Türk milletine hizmet etmek doğrultusunda  milletimizin  oyuna talep olarak ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.” dedi.

 

Milletvekili Usta'nın ziyaretinde İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. 

HABER-FOTO: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN- Zeynep Sude SEZER

4-109.jpg2-152.jpg3-139.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber