Milletvekili Mustafa Demir, 'Şehrin gelişimine herkes katkı vermeli'

Milletvekili Mustafa Demir, Şehrin gelişimine herkes katkı vermeli
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, şehrin geleceği noktasında herkesin elini taşın altına koyması, özellikle meslek odalarının istişare halinde buna katkı vermesi ve doğru noktada buluşulması gerektiğini söyledi

 

HABER - FOTO: Ayhan GONCA

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, beraberindeki AK Parti il yönetim kurulu üyeleri Reşat Keleş, Meliha Bayraktar, Erman Durmuşoğlu, Oğuz Ertaş ile birlikte Mimarlar Odası Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Oda başkanı Selami Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili Mustafa Demir, oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Mimarlık mesleğinin ülke için önemli bir alan olduğunu belirten Demir, Türkiye'de kendini yetiştiren ve tarihten aldığı kültürel güzelliklerini çalışmaları ile birleştiren mimarların şuan dünyadaki bir çok meslektaşlarına oranla üst seviyede olduğunu kaydetti.

 

      Mimarlar Odası Samsun Şubesi'nin çalışma alanı olarak şehrin gündeminde olan ve yürütülen çalışmalara katkı vermesi gerektiğinin altını çizen Demir, odanın bu yönde yürüttüğü çalışmaların yakından takip edildiğini ve özellikle yeni projeler ile devam edenler noktasında şehrin karar mercileriyle iletişim mekanizmasının çok iyi sağlanması gerektiğini ifade etti. Her kuruluşla olduğu gibi mimarlar odası ile de istişare noktasında çalışmalara hazır olunduğunu vurgulayan Demir, "Şehrimizde yürütülen ve yürütülecek çalışmalara herkesin katkı vermesi gerekmektedir. Elini taşın altına koyan, kent için iyi bir şeyler yapmaya hazırım diyen herkes halk nazarında yerini korur. Mimarlar odası önemli bir meslek kuruluşudur. Biz her zaman meslek tecrübesinin, bilgi, birikim ve yeni fikirlerin değerlendirilmesinden yanayız. Diyalog ve istişare ile yürütülen her çalışma eksikliklerini giderir ve katkılarla daha verimli hale gelir. Şehrimizde de bir çok önemli proje yürütülmektedir. Tüm meslek odalarımızın fikir ve önerilerine açığız. Bizlerle her zaman irtibata geçebilirler, fikirlerini paylaşabilirler" dedi. Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı Selami Özçelik, oda olarak şehirde yürütülen her çalışmada doğru ve yanlışları kendi değerlendirme notalarıyla ortaya koymaya çalıştıklarını, şehrin karar mekanizmalarıyla her zaman diyaloga açık olduklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz