Milletvekili Mustafa Demir, 'Halkımız bize güvensin'

Milletvekili Mustafa Demir, Halkımız bize güvensin
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, halkın kafasını karıştırmak ve iktidarı haksız yere suçlamak için çaba harcayan belli bir kesimin olduğuna dikkat çekerek, "Halkımız bu zamana kadar bize güvendi, bundan sonrad

 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

Alaçam ilçesinde esnaf gezisi gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, vatandaşın sorunlarını dinledi, talep ve önerilerini yerinde aldı. AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mercimek ve parti teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, ilçe merkezindeki esnafları gezerek sorularını cevapladı, hükümet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeni bir anlayış getiren AK Parti iktidarının 11 yıldır ülkenin kronik sorunları dahil önünde duran engelleri, sıkıntıları kaldırmak için büyük çaba harcadığını ve bunu büyük ölçüde başardığını ifade eden Demir, güç dengelerinin baskılarına, çabalarına rağmen ülkenin önüne kurulan bentlerin kaldırıldığını, güçlü Türkiye akışının sağlandığını kaydetti. Türkiye'nin üzerine konulan yüklerin atılmasının hiç kolay olmadığının altını çizen Demir, "Türkiye'nin güç potansiyeli görülüyor ve sürekli içten, dıştan ortaya konulan meşguliyetlerle önü engellenmeye çalışılıyordu. Ama bunu eskiden başarabiliyorlardı şimdi dik duran bir iktidarın karşısında oyunlar tutmuyor. Çözüm diyoruz, başka bir nokta yok. Üzerimizde büyük bir vebal var. Kim ne söylerse söylesin, ülkemizin her sorunun çözümü noktasında yüksek irade ile yoldayız. Halkımız yanımızda, inşallah çocuklarımıza öyle bir ülke kalacak ki, Dünya ülkeleri kıskanacak, Türkiye'de yaşamak için can atacaklar. Bu şuan olmaya başladı, yurtdışından göçler giderek artıyor" dedi.

Halkın kafasını karıştırmak ve iktidarı haksız yere suçlamak için çaba harcayan belli bir kesimin olduğuna dikkat çeken Demir, " Halkımız bu zamana kadar bize güvendi, bundan sonrada güvenmeye devam edecektir. Buna inanıyoruz. Ortaya hizmet koyamayanlar, laf üretir. Biz ise sözümüzü hizmetlerimizle söylüyoruz. Ülkenin nereden nereye geldiği ortada. Akşam başımızı yastığa koyduğumuz zaman vicdanımızla bir düşünelim, 11 yıl önce nasıl bir ülkede yaşıyorduk şimdi nasıl. AK Parti kadrolarının hizmetten başka bir çabası yok. Eksiklikler mutlaka vardır ama samimi bir şekilde bunlarında çözümü için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

‘Soba İçin Odun Kırdı’

İlçe sokaklarında dolaşırken bir annenin sobada yakmak için odun kırdığını gören milletvekili Mustafa Demir, yanına giderek hatırını sordu. Ev hanımı Nezire Sezgin ile teşkilat üyeleriyle birlikte sohbet eden Demir, odun kırmakta zorlanan bayanın elinden baltayı alarak odunlarının bir bölümünü kırdı. Yardımlarından dolayı milletvekili Demir'e teşekkür eden Sezgin, vekilin çalışmalarında başarılar diledi. Hanımların değerinin her zaman bilinmesi gerektiğini belirten Demir, hanımların destekçisi olduklarını ifade etti. Daha sonra evinin önünde annesi odun kırarken ders çalışan ilköğretim öğrencisi Sude Sezgin'le sohbet eden Demir, gezisine devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz