Milletvekili Köktaş'tan Kadir Gecesi Mesajı

Milletvekili Köktaş'tan Kadir Gecesi Mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi iklimi bin aydan daha hayırlı yapan mübarek Kadir Gecesi'ne tekrar kavuşturduğu için Cenab-ı Hakk'a şükürler olsun.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı Kadir Gecesi'ni idrak etmenin manevi coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir.

İslam alemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı Rabbim bizlere nasip etsin.

Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selamet, bütün insanlığı çepeçevre kuşatarak, salgın hastalıktan kurtulmamıza vesile kılsın. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Allah'tan huzur ve mutluluk içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na eriştirmesini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset